Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/091

Mijn dag is naar de PIEP!

Maandag 8 Juni
Vandaag weer vroeg op en begin van de nieuwe week.
Ik heb mijn dagelijkse dingen gedaan zoals huisje, dieren en prijsvragen.
Gezellig met San, Monique gebeld en Natasja ook nog even gesproken.
Ik had een niet fijn telefoontje van een instantie en daarmee was mijn dag meteen naar de PIEP!
Uiteraard zou ik er meer over willen schrijven en mijn frustratie eens eruit willen laten over deze nu toch wel langdradige kwestie,
maar ja dat kan en mag ik niet dus helaas.
Maar ik kan wel zeggen dat ik echt boos, onzeker, bezorgd,verdrietig en zeer machteloos ben door het gebeuren, maar ook dat ik niet opgeef en alles uit de kast ga halen wat noodzakelijk is om deze kwestie tot een goed eind te krijgen.
Ik kom hier ooit nog op terug zodra dit mogelijk is.
In de middag ben ik naar evaluatie van fysio geweest en dat gaat allemaal prima, heb alleen niets gedaan omdat ik me niet lekker voelde.
Dus na het gesprek via de AH naar huis gegaan, ik moest even koffiebonen halen want het nieuwe apparaat komt morgen en dan wil ik uiteraard meteen koffie kunnen zetten ermee en dat gaat niet zonder bonen.
Johannes kwam thuis en na het eten zitten praten , tv gekeken en we zijn heel vroeg naar bed gegaan, want ook Johannes is niet lekker misselijk, diaree en het lijkt erop dat we hier griep krijgen.
Is niet gek trouwens met dit weer warm, fris, nat en dan weer zomers, maar goed ik klaag niet wil nu wel weer gewoon een paar zomerse dagen.
Ik heb de site van Lianno bijgewerkt met foto’s van het afgelopen weekend, hij was toen dagje bij Oma en de foto’s zijn erg leuk!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Beterschap voor Jo. Leuke foto’s van Lianno. Blijf vechten, ik ben trots op jullie en zal er altijd voor jullie zijn!

    X San


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.