Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jun/092

Woont er een rupsje nooit genoeg bij ons………..

Zondag 7 Juni
Vandaag vroeg op en na de dieren te hebben verzorgd zij we Moeders gaan ophalen en samen naar Almere.
Lianno heeft vandaag dagje Oma en Oma had geen vervoer dus zijn we haar chauffeur vandaag.
Onderweg draaiden we heel vrolijk de Kabouter Plop cd, dat was wel succes.
We hebben Oma en Lianno bij haar thuis afgezet en zijn naar huis gegaan, waar Johannes nog even in de tuin heeft gerommeld.
Ik kreeg mailtje dat ik leuke prijs heb gewonnen bij prijzenretourtje.nl en wel een Moon in my room.
Het is een bal die je ophangt aan plafond of muur en als het donker wordt gaat die licht geven en hij laat de 12 standen van de maan zien, lijkt me erg leuk ding.

Verder waren we al even in gesprek over onze koffie verslaving, want de Nespresso is erg lekker maar de prijs wordt erg hoog na 2 prijsstijgingen en dus zijn we op zoek gegaan naar net zulke lekkere koffie maar meer betaalbaar en die hebben we gevonden.
Het is een espresso automaat die zelf de bonen vers maalt en meteen tot koffie maakt, veel functies zoals cappuccino, café latte, café macchiato en je kan de sterkte van de koffie zelf aanpassen en ook de temperatuur.
Het is de DeLonghi ESAM6600 Prima Donna geworden

Tja mensen zullen wel zeggen alweer een andere en tja de vorige is van januari maar goed koffie is heel belangrijk bij ons en ik vind 120 euro koffie kosten per maand iets te veel en nu zal dat drastisch dalen terwijl de smaak hetzelfde blijft.
Ik kijk dus uit naar morgen dan wordt die als het goed is bezorgd, lijkt hier af e toe op het huis van Rupsje nooit genoeg, maar dat is niet zo hoor.
Voor ons vorig apparaat zal ik een echte liefhebber vinden die wel  Nespresso wil kopen en dan komt die ook weer goed terrecht.
Johannes en ik hebben nog even lekker naar de film The day the earth stoot still gekeken, goede film beetje kort eind maar prima film.
Toen kwam Moeders met Lianno nog even samen kletsen en koffie drinken en toen naar Almere om hem terug te brengen en dat was door regen regen en nog eens regen.
Lianno kleedje zich om en wij kletste nog even met de leiding en daarna afscheid genomen en terug naar huis, waar wij gezellig even wat gingen eten want dat hadden wij nog niet gedaan en moeders deed gezellig mee.
Nog even zitten kletsen en wat tv gekeken en toen heeft Johannes moeders even naar huis gebracht.

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Gefeliciteerd met je prijs, wat een leuk ding. Ik klik nog trouw elke dag op prijzenretourtje. Wat een mooi koffiezetapparaat. Onze buren hebben ook zo een soort, van Delonghi die de bonen maalt. Erg lekkere koffie! Zij halen de bonen bij V&D en als die in de aanbieding zijn met Prijzencircus scheelt dat ook heel veel. Veel plezier ermee!

 2. heerlijk, verwen je zelf maar met lekkere koffie.
  en laat andere maar denken…………

  tjee dat die koffie van nespresso zo duur is geworden
  belachelijk, dat zullen ze wel merken aan de omzet..

  fijne dag!

  houdoe Nicole


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.