Cheers!

Zaterdag 6 Juni
Vandaag stonden we rond half 10 op en na koffie lekker rustig aan de dag begonnen, de rust werd al snel verstoort door dingen die er tussen kwamen waar ik geen zin en tijd voor had, maar dat gebeurt wel eens.
We hebben de maanvis jongen weggebracht en ook een grote mannelijke maanvis, omdat die geen vrouwtje heef en alleen kwam te zitten end at is niet leuk, dus nu nieuw huisje.
Daarna naar de buren spullen brengen, want voor Buzzer mogen wij de Grolsh Cheers tap testen en ik heb gevraagd of de buurman het met zijn maatje wilden uit proberen en dat wilde hij wel.
Wij zijn toen naar Emmeloord gegaan en dat omdat Melvin het zoontje van Michiel & Natasja morgen jarig en we daar vandaag even op bezoek gingen, we hadden leuke bad nijntjes die zouden fluiten als je ze op de kop tikt, nou dat doen ze maar heel zachtjes.
Melvin vond ze erg leuk end at is het belangrijkste, gezellig zitten kletsen in de tuin en aan de koffie natuurlijk.
Natasja gaf me een heel mooi boek de getuige van J. Grisham, Natasja bedankt ik zal hier heel erg van gaan genieten!
Eind van de middag gingen we via de action naar huis, moest even printer papier hebben en kocht van alles daarnaast maar wel nuttige dingen dus was even leuk zo vlak voor sluitingstijd. Thuis gekomen kwam de buurman onze pakketpost brengen, leuk pakket van een forum lid met een boek en een kabouter plop cd, echt super bedankt Barbera!
Tevens vertelde de buurman dat hij en zijn maat heerlijk hebben genoten van hun Cheers moment en als bewijs hier de foto!
Herris & Peter bedankt voor het buzzen van Cheers!

Wij zijn toen begonnen met de baby maanvis bak schoon te maken en opnieuw klaar te maken voor de nieuwe lichting baby visjes die nog bij de ouders zwommen en nu dus niet meer.
De bak van de ouders ook helemaal gereinigd, na 4 weken dag en nacht licht aan zodat de jongen blijven leven is de bak wel groen van alg en dus goed schoon gemaakt en nu kunnen pa en ma Maanvis weer opnieuw beginnen, maar voorlopig even weer een donkere nacht.
Ook de andere aquaria schoongemaakt en de reptielen verzorgd.
Toen kwam de buurman Herris lekker soep brengen en die hebben we heerlijk gegeten met stokbrood was echt lekker verse groente-tomaten soep.
Daarna nog wat tv gekeken en even met de Wii en nu is de dag om en echt hoogste tijd om te gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Cheers!

  1. San schreef:

    Een leuke foto van de buzzers. Gezellig dat jullie bij Natasja zijn geweest en lief dat je kado’s kreeg. Geniet ervan. Fijne dag vandaag!

Geef een reactie