Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jun/092

Infuus, stemmen en op kittenbezoek

Donderdag 4 Juni
Vandaag zou het een druk dagje worden en dat werd het ook.
Vroeg op voor infuus en het prikken in de voet gaat perfect, infuus liep goed door en tijdens het infuus naar de film Yes Man  gekeken, was leuke film.
Na het infuus wat aan huisje gedaan, dieren verzorgd en lekkere lunch gemaakt met brood, gebakken ei.
Even naar de stembus om onze stemmen uit te brengen.
Ik viel toen spontaan in slaap, weg middag , dus toen ik wakker werd was het alweer tegen etenstijd en ondertussen kreeg ik nog belangrijk telefoontje, belde mijn broertje nog even en moest ik opschieten want ik moest Lianno bellen en daarna meteen door naar Dronten.
Gevolg van deze slechte planning was dat het avondeten erbij inschoot oops.......en ontbijt had ik ook al niet genomen, want 6 uur infuus en zitten drink ik weinig, hoe fik zeker niet naar de wc.
Met Lianno ging alles wel okay, was lekker enthousiast en dus leuk gesprekje met hem gehad.
Daarna kreeg ik smsje van San dat ik de stem wedstrijd had gewonnen, helemaal blij echt super dat ik de week winnaar ben en daarmee een waardebon voor welnes-arrangement voor de Zwaluwhoeve in Harderwijk win twv 150 euro!
Ondertussen reden we al Dronten binnen op weg naar de kanjers Gizmo & Kuifje, weer tegenvaller omleiding en dus toeren door het dorp, maar we vonden het uiteindelijk wel.
De kanjers gaan prima en zoals het erna uit ziet komen ze donderdag 18 juni of vrijdag 19 juni, dus nu gaat het snel, volgende week kunnen we niet kijken en de week erna komen de kanjers hier wonen dus dit was het laatste bezoekje voor de kittens denk ik.
Het was erg gezellig en we hebben lekker koffie zitten drinken en de kittens zien spelen, slapen en eten, hun hond van 10 jaar heeft grote problemen en hoe groot wordt ze morgen duidelijk, dus bij deze heel veel sterkte ermee Carina & familie.
De kittens doen het prima en zijn goed gegroeid en speels, knuffelen graag en vooral Gizmo is ondeugend LOL.
Hieronder een foto van de slapende broers samen met Black Scarlet hun zus en eentje van Gizmo die half slapend even spiekte wat er gebeurde.

We waren rond half 11 weer thuis, even mail doen, moeder bellen en toen naar bed, gelukkig want ik was echt helemaal op.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Nogmaals van harte met je mooie prijs. Lekker relaxen in de Zwaluwhoeve. Fijn dat je Lianno weer kon bellen. Daarna naar de kittens. Leuke foto’s!

  2. Wat een boefjes die 2 kittens!!!! Vind ze zooo leuk!!

    Gefeliciteeerd met je prijs!!

    kuss sas


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.