Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/091

Dagje Guus ……

Woensdag 3 Juni
Vandaag de gewone dingen, dieren, huisje, prijsvragen,soap gedaan.
Ik kreeg van Coby Lianno’s pleegmoeder de schoolfoto’s van Lianno en ze zijn erg mooi, dus ik ben er erg blij mee.
Ik heb er genoeg besteld dus de familie zal allemaal worden voorzien van deze leuke foto.
We hebben nog even staan praten en toen moest ze gaan werken, Coby bedankt voor het brengen van de foto’s.
Ik heb alle cd’s van Guus Meeeuwis vandaag gedraaid en geluisterd op eentje na want die had Johannes in de auto en dat was 7,
maar van de rest heerlijk genoten, zijn nieuwe cd is erg mooi.
Mijn moeder kwam langs samen aan de koffie en zitten kletsen en toen ze weg ging hebben we buiten nog even staan kletsen met de buuf Storm, dat was ook gezellig, gelukkig was het toen even droog want het heeft af en aan geregend bij ons, maar ook wel zon hoor.
Al snel kwam Johannes thuis, kletsen en eten want tja het is woensdag dus cursus vanavond.
Ik heb wat tv gekeken en nog wat in het forum zitten klungelen en Johannes speelde nog even op de Wii en nu gaan we zo lekker douchen en naar bed.
Morgen wordt een hele volle super drukke dag voor mij in ieder geval, Johannes heeft het bijna altijd wel druk met werk. Verder moet ik van mezelf en de diëtiste bijhouden wat ik eet en per dag eten tussen de 1200 en 1250 Kcal en dat is moeilijker dan ik dacht....dag 3 komt het dichtste in de buurt maar ik moet dus meer en heb zelf een water ijsje en een magnum op en nog zit ik onder die 1200.
Nou zal eens kijken hoe ik nog meer kcal kan nuttigen ik neem al soep bij de lunch, maar het is niet genoeg, alhoewel ik heel de dag vol zit moet ik toch meer eten en dat is best moeilijk ik zat al tijden op 750 kcal per dag en hoefde dan niet eens op te letten dat ging al vanzelf, maar ja nu moet ik dus denken neem even wat tussen door.
Mijn lijf moet meer krijgen zodat ik weer ga afvallen en dat komt omdat tik nu steeds meer beweeg en doe, maar goed ook hier kom ik vanzelf wel uit en weer in balans kost alleen wat tijd.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat is inderdaad even wennen om meer calorieën te gaan eten. Een magnum eten is gelukkig niet erg om te doen. Jammer dat ik die niet kan eten, want die vond ik altijd zo lekker. Succes vandaag!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.