Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mei/091

Laatste dag van Mei

Zondag 31 Mei
Ook vandaag lekker lang blijven liggen, samen met Smockey die vindt het heerlijk om lekker op bed te liggen en geaaid te worden.
Johannes heeft vandaag de dag besteed aan werk en study, tja helaas soms is dat ook in het weekend een noodzaak.
Ik heb de dieren verzorgd, huisje gedaan wordt inmiddels gek van al die pluizen overal in huis pfff.....nou ja nog even volhouden ze zijn bijna weer weg.
Vandaag wederom erg druk geweest met het forum, er is altijd veel te doen en soms verwateren werkwijze langzaam en dan doe je even iets meer om alles weer netjes te krijgen.
Ook in de tuin gezeten erg benauwd maar wel mooi weer en alles schiet nu uit de grond, wordt groen of staat volop te bloeien.
Vandaag de aquaria goed gedaan en de baby maanvissen doen het goed, ook de nieuwe lading blijven er blijkbaar nu veel van leven en we kunnen ze ook kwijt bij de reptiel handelaar, die verkoopt ook vissen en andere dieren.
Het is niet te geloven morgen is het alweer juni.....de dagen, weken vliegen echt voorbij hier.
Ik wilde lekkere kip uit de oven maken en na ruim een uur in de oven bleek de kip niet gaar, vreemd van de week was het wel goed en nu niet, dus maar eten besteld, want kip die niet goed gaar is eet ik dus echt niet, blijft raar 220 graden 60 minuten en kip niet gaar mmmmm
Maar goed genoeg over de mislukte kip, we hebben toen maar Koerdische pizza en patat gegeten en samen naar de tv gekeken en nu gaan we zo lekker douchen en bedje in.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat jammer dat de kip mislukt is. Raar inderdaad, omdat het van de week wel goed ging. Pizza en patat is gelukkig ook erg lekker. Heerlijk dat alles in bloei staat, prachtig om te zien. Hier inderdaad ook veel pluizen in en om het huis. Fijne maandag!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.