Een zeer speciale dag voor mij vandaag!

Donderdag 28 Mei
Toen ik vanmorgen opstond dacht ik hmmm mooie dag gaat dit worden en geloof me het werd een prima dag.
Johannes ging naar Amsterdam voor zijn werk en meteen stond de monteur voor de deur, afwisseling van de wacht.
De monteur was een klein uurtje bezig en heeft een mooie dubbele waterkraan in onze voorschuur geplaatst, vanaf nu kan ik dus de planten voor de deur ook met de tuinslang doen en het stoepje en de scootmobiel en daar ben ik blij mee.
Toen hij klaar was hebben we even staan praten en de dieren bewonderd, ik vind dat altijd wel leuk als mensen daarna vragen.
Vervolgens mijn was aangezet, stofzuigen, dweilen en opruimen en uiteraard de dieren verzorgd.
Ik moest ook een aantal telefoontjes doen en een daarvan was ivm het geval vandalisme aan onze auto op 31 Maart, de dader was toen op heterdaad betrapt en opgepakt maar ik heb na de aangifte niets meer gehoord, nu weet ik dat hij op 26 juni een TOM zitting heeft dat betekend gesloten zitting waar men hem een taakstraf gaat opleggen en hem aansprakelijk zal stellen voor de kosten.
Ik kreeg wel te horen dat dit iemand was die toevallig in de buurt was, onder invloed en even flipte, helaas in de buurt van onze auto en dat stelt me wel gerust het nare gevoel dat het persoonlijk zou kunnen zijn is nu wel weg en we lezen later wel in de krant hoeveel straf hij werkelijk krijgt, hij zal verder voor ons anoniem blijven en tja dat is nou eenmaal de wet van privacy en ik geloof in onze rechtstaat ook al is mijn gevoel wel anders, dus ik vertrouw erop dat de officier van justitie hem een gepaste straf zal opleggen en leg me er nu dus in alle vrede bij neer, met die verstande dat ik ervan uitga dat hij wel alle schade zal betalen.
Na alle telefoontjes was het inmiddels al lunch tijd en dus eten en al vlak erna kwam er een zeer leuk moment, de verwachte foto shoot!
De foto shoot is bedoeld voor een reclame campagne van de ASN Bank, juist ja binnenkort verschijnen er dus advertenties met mij erop en dat vind ik wel erg leuk.
De meneer van het reclamebureau en de fotograaf waren twee leuke mannen die beide humor hebben en alles netjes regelden, ze veranderde wat aan de huiskamer, tv op de grond uit beeld en speciale lampen op zijn plaat s en toen foto’s maken………..het was een hele leuke ervaring en ik had er veel plezier in.
Ze vonden de dieren erg leuk en hadden ook interesse in wie ik was als persoon, zoals hoe ik nu opknap van de infuses en de fotograaf zei: ”Ik heb er wel eens van gehoord, maar nog nooit iemand ontmoet die zo veranderde door medicatie”.
Ik zelf begin eraan te wennen dat ik weer dingen kan en ik geniet van alles wat ik zelf weer doe en onderneem, maar als mensen dan zeggen dat je straalt en het zo bijzonder vinden besef je weer hoe bijzonder dit eigenlijk werkelijk is.
De meeste mensen die ik ontmoet kunnen zich niet voorstellen dat ik rolstoel afhankelijk was niet zo lang geleden en zie nou ik fiets gewoon weer 3 keer per week even en het wordt meer en meer…..heerlijk toch dit soort wondertjes in het leven?
Nou terug naar de foto shoot….het duurde bijna 2 uur en dat viel me erg mee, ze waren tevreden met het resultaat en ik ben benieuwd naar het resultaat, wordt nog vervolgd.
Na de foto shoot even zitten nagenieten en toen weer naar het forum, mail doen en wat prijsvragen invullen.
Ik heb een nieuw iets geprobeerd als test braadstomen en geloof me die kip is echt super heerlijk, dus San bedankt dat ik voor je mocht Buzzen!
Na het eten gebeld met Lianno alles goed en wel en hij was erg vrolijk en deelde me mede dat het wel vreemd was dat hij morgen vrij was omdat de meesters en juffen naar de Efteling gingen als soort schoolreisje en dat zonder de kids hij klonk zelfs beetje verbijsterd omdat zij vrij kregen en niet gewoon mee mogen.
Verder even heerlijk zitten kletsen en toen moest hij zich klaar maken voor zijn bed.
Hier nog even lekker aan de koffie gezeten en zitten kletsen met Johannes het was een super dagje dus veel te kletsen samen.
Toen ik net begon aan mijn weblog zag ik een reactie van iemand die ik niet ken bij de dag van gisteren, Jolijne ik ken je niet maar bedankt voor je lieve reactie ik zal je nog een mail sturen, want ik vond het een bijzondere reactie.
Nu is de mooie dag om en ik zal hem niet snel vergeten en ga zo lekker douchen en heerlijk slapen en hopen dat ik snel weer zon speciale dag zal beleven, alhoewel de gewone dagen ook prima bevallen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Een zeer speciale dag voor mij vandaag!

  1. San schreef:

    Hoi Moon, wat fijn zo een leuke bijzondere dag. Fotomodel Moon in de schijnwerpers! Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ik las de reactie van Jolijne op je log, een mooi compliment en dat verdien je. Van de week mailde ik het je al, het is super dat het zoveel beter met je gaat. Heerlijk om te horen hoe je vooruit gaat! Soms gebeuren er wonderen! Ga zo door Moon!

Geef een reactie