Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mei/091

Noodweer in de polder

Dinsdag 26 Mei
Nou vannacht was het feest! Allemachtig zeg dat is lang geleden dat zulk onweer heb gezien of gehoord.
We lagen om half 11 op bed en tegen 12 uur werd ik wakker moest naar de wc, zag buiten flitsen de één na de ander volgde op elkaar.
Ben even gaan zitten kijken het licht varieerde van fel wit naar blauwig en violet, ik ben echt heel erg bang voor onweer en dus toen tegen
1 uur de shit losbrak met heftige windstoten was ik meteen echt klaar wakker.
De nacht duurde dus erg lang tot bij half 6 heb ik liggen luisteren naar de knallen, kijken naar de flitsen, het viel met bakken uit de hemel, hagel kortom shitweer.
Nou werd ik dus pas tegen 10 uur wakker, doodop, Johannes was thuis aan het werk dat was al gepland, maar goed ook want er stonden aso veel files ruim 600 km.
Langzaam kwam ik op gang en ontdekte dat spierpijn van dingen doen iets aparts is, niet zoals de pijn die ik altijd heb van de spierziekte, juist ik had spierpijn door de armtrainingen bij fysio, nou ja gaat wel weer voer denk ik en woensdag gaan we weer verder.
Deed de dieren, huisje en toen kwam mijn moeder ze kwam de visjes halen, daar gaan de eerste 5 jonge maanvissen, onze eerste eigen kweek.
Mijn broertje heeft ook 5 gevraagd en komt later, ik heb geprobeerd ze op de foto te zetten, maar dat is moeilijk ze zijn nu 2 a 3 cm.

Toen mijn moeder wegging ben ik nog wat gaan rommelen en daarna het eten gemaakt en lekker gegeten.
Na het eten kwam mijn broertje zijn 5 vissen halen en daarna heb ik de bak meteen verschoond er zijn er nu nog 5 over.
Nog wat tv gekeken en zitten kletsen met Johannes en nu is het bijna 9 uur en ik ga zo lekker douchen en bed in, na de heftige afgelopen nacht wil ik nu een goede en lange nacht hebben.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hopelijk heb je vannacht beter geslapen. Ik ben ook bang voor onweer. Mooie maanvissen!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.