Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/090

Gezellig bij Twil op verjaardagsvisite geweest

Vrijdag 22 Mei
Vandaag was ik al klaar wakker om half 7 dus stond zachtjes op en liet Johannes nog even lekker liggen, we zouden rond half 8 opstaan en hij kwam een uurtje later naar beneden, gebeurt niet vaak dat ik al op ben en hij nog boven slaapt.
We zijn even 9 uur op weg gegaan, Johannes zette mij even af in het centrum om nog boodschap te doen en hij ging even tanken en pikte me daarna op weer, door naar de moeders en toen op weg naar Twil.
We kwamen precies om 11 uur aan bij Twil en dar hebben we gezellig zitten kletsen, lol gemaakt en een heerlijke lunch genuttigd, er kwam ook nog een vriendin Joke.
Midden op de dag een flits, donderslag en een flinke bui, maar de rest van de dag heerlijk zonnig weer.
Eind van de middag zijn we weer terug gereden naar Lelystad, het was erg gezellig zo met zijn allen bedankt voor alles Twil!
Thuis met de Moeders de restjes Chinees opgegeten en na deze heerlijke maaltijd nog even met de Moeders samen op de Wii bezig geweest.
De fit is erg leuk en we hebben veel lol gehad en we gaan snel weer eens met zijn allen aan de slag, ook de moeders vinden het namelijk erg leuk.
Tegen 2130 uur brachten wij de moeders even naar huis en toen is Johannes even het schietspel gaan doen en ik mijn mail en wat administratie.
Ik kreeg een leuke mail van mijn vader en daarbij een foto van hem en zijn auto, leuke foto.

Ik wens jullie vele veilige kilometers en met je nieuwe opklapbare scootmobiel zul je samen weer veel dingen kunnen gaan doen, heel veel pelzier ermee.
Goed nu is de dag weer om en het voelt alsof we een heerlijk weekend hebben gehad, maar dat gaat nu pas beginnen echt heerlijk 2 extra vrije dagen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.