Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mei/091

Infuus via mijn linkervoet.

Woensdag 20 Mei
Vandaag is het anders dan andere woensdagen ivm Hemelvaart morgen heb ik vandaag infuus.
Het is ook een feestdag omdat Lianno vandaag 8 jaar is geworden en ik vind het echt super alle reacties in zijn gastenboek, bijna
30 felicitaties hij zal dat echt super geweldig gaan vinden!
Het infuus was te laat vandaag en dus kwam Jop pas rond half 11 binnen ipv normaal half 9, vervolgens was het prikken weer echt rampzalig.
Jop bedacht om in mijn voet te prikken, ik vond dat eerlijk gezegd wel goed maar ook eng en alle mensen dat voel je wel even, maar als de naald zit dan gaat het perfect.
De aders in mijn voet zijn duidelijk, dik en zeer goed te prikken en voordeel ik heb mijn armen vrij en kan dus voortaan met de laptop aan de slag, heerlijk idee, we hebben afgesproken dat we voortaan even in de voeten het infuus zullen doen om mijn armen tot rust te laten komen.
Ik heb wat tv zitten kijken terwijl Jop in de tuin onkruid verwijderde in het zonnetje, de uitgebloeide bloemen uit de rododendron haalde, Jop is buitenmens en vond het heerlijk.
Daarna hebben we samen naar de film Oorlogswinter gekeken, mooie film, alleen zoals altijd vind ik dat sommige acteurs onverstaanbaar praten , mompelen binnensmonds, maar ach voor een Nederlandse film vind ik dit echt een topper!
Het infuus was tegen 4 uur klaar en Jop ging snel weg en ik deed nog wat aan huisje en dieren voor zover ik dat nog niet voor het infuus had gedaan.
Mijn voet was wel gevoelig van het infuus maar dat zakt langzaam wel af dus daar ben ik wel blij om.
Eten gemaakt en samen met Johannes gegeten en daarna met Lianno gebeld om hem te feliciteren.
Johannes ha din de avond cursus en ik heb me vermaakt op het forum, internet en met de administratie.
 op weg naar 9 jaar!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Die foto van Lianno is zo mooi! Raar idee inderdaad, infuus in je voet. Ik heb het ook al een aantal keer gehad. Voor jou is dat de ideale oplossing.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.