Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/090

NUON maakt klein foutje

Dinsdag 19 mei
Vandaag stond ik weer rond half 9 op en had veel plannen voor vandaag.
Het ging prima allemaal huisje,boodschappen, mail, prijsvragen, dieren alles volgens plan.
Ik heb heerlijk met San gebeld en daar geniet ik altijd van is fijn om haar te horen en het is altijd ondanks alles heel erg gezellig dan.
Met winnen gaat het goed vandaag won ik een waardebon van 25 te besteden bij een online kinder klerenwinkel, dus dat wordt lekker shoppen.
Johannes kwam wat later door meeting en na het eten moest hij nog tijd besteden aan zijn study, ik heb met met de telefoon vermaakt heb lekker met Twil heel lang zitten bellen, ze is vandaag terug gekomen van vakantie en heeft het heerlijk gehad.
Ik kreeg via de mail de foto’s van afgelopen vrijdag van de kittens en o wat groeien die goed zeg, donderdag ga ik ze weer in levende lijve zien, ik kijk er echt naar uit nog 4,5 week te gaan voor ze komen.
Nog leuk grapje van de NUON ik bestelde bij hun gas met natuur certificaat en groene stroom en kreeg vandaag nieuw contract van ze voor heel iets anders, actieprijs stroom en gas, dus even gebeld en na wat heen en weer gepraat is nu de fout hersteld hoop ik, de post zal het laten weten als die de nieuwe contracten bezorgd ergens komende week.
Ik wilde milieu vriendelijker worden en nu heb ik iets dat nog veel slechter en grijzer is dan ik al reeds had......klein foutje NUON.
Verder wat tv gekeken en zitten lezen en nu gaan we zo naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.