Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mei/092

Lianno’s verjaardagsfeest!

Zondag 17 Mei
We stonden al vroeg op om half 8, vandaag gaan we dus feesten, we vieren dat Lianno 8 jaar wordt komende woensdag.
Het begon al met slecht weer veel regen pfff, dus mijn moeder gebeld dat we haar wel zouden opalen en dat heeft Johannes gedaan.
Mijn moeder maakte de taart op terwijl wij naar Almere vertrokken om Lianno te gaan opalen.
Lianno was erg blij ons weer te zien en was dol enthousiast over het feit dat we zijn verjaardag gingen vieren.
Thuis gekomen was hij blij verrast door alles ballonnen en slingers en speciale tafelkleden.
Hij mocht even voor alle drukte begon van ons met de Wii spelen nou dat was groot feest natuurlijk.
Rond 11 uur kwam de eerste visite Coby en haar twee dochters Ananja, Jiska, en 2 buurt kindjes nam ze mee Naomi en Tom.
(Lianno woonde de afgelopen 4 jaar in een pleeggezin met 3 andere kindjes en die mist hij natuurlijk heel erg nu hij daar niet meer woont dus de eerste visite was echt voor hem bedoeld, pleegmoeder en 2 pleeg zusjes en die namen dus ook nog 2 vriendjes mee.)
Lianno was erg blij met deze visite en kreeg ook nog eens veel kado’s van ze een goochel boek, goochel doos, auto, snoep, stickers, schrift, mooi berg kristalletje, gelukspoppetje. Toen was het tijd voor de taart, zijn eigen gekozen smaak chocoladetaart, Lianno mocht de kaarsjes uitblazen en zelf aansnijden en uitdelen met behulp van Oma.
Lianno liet de kindjes alles zien de dieren, vijver met zijn vissen en ze speelde samen met de kado’s die hij kreeg en ze hadden dolle pret.
Lianno kreeg van ons (moeders en Moeke2, Johannes en mij) een andere goochel doos met hoed, een timmer set en een microscoop koffer, zodat hij daarmee dingen gaan zien en dat vond hij schitterend.
Toen de visite weer wegging zijn wij aan een late lunch begonnen en meteen erna stond Opa en zijn vrouw al voor de deur, gekomen in hun net aangeschafte Fiat, mooie groene auto.
Ze hadden een soort knex gekocht erg leuk speelgoed en opnieuw werd er taart gegeten en dus ook een tweede taartje die Lianno zelf even versierde met lekkers en 8 kaarsjes en toen weer een wens doen en kaarsjes uitblazen en natuurlijk zelf snijden en smullen maar.
Hij deed allerlei goochel trucjes en dat was dolle pret, speelde met zijn speelgoed en ging samen met Johannes met de microscoop aan de slag, er zaten namelijk al wat kant en klaar slides bij om te kijken naar stoffen en haartjes van dieren.
De dag vloog voorbij kan ik wel zeggen het was zo weer tijd om te gaan eten, uiteraard mocht Lianno het eten bepalen en dus werd het patat, frikandel en appelmoes en ijs.
Na het eten mocht hij nog even op de Wii spelen en toen was het tijd om zijn spullen uit te zoeken wat gaat ermee en wat niet, vervolgens alles de auto in en met zijn allen op weg naar Almere.
Lianno had gevraagd of beide Oma’s mee gingen hem wegbrengen dan was het leuker en mijn moeders en Moeke 2 gingen dus ook mee, gezellig zaten ze op de achterbank tussen alle ballonnen in te kletsen en na te praten.
In Almere mocht Moeke2 zijn kamer nog even zien en bracht Johannes en Moeders zijn spullen in zijn kamer terwijl ik een gesprekje had met de leiding van het huis over hoe het was gegaan, nou dat was prima natuurlijk.
Toen weer terug naar huis .....thuis meteen de ballonnen en slingers opgeruimd en huisje aan kant gemaakt en dat was zo gedaan met zijn allen en nog even lekker zitten na kletsen, Moeke 2 ging met de fiets naar huis en Johannes bracht Moeders even met de auto want die hadden we ook gehaald.
Wij hebben toen nog even even zitten napraten en nu is het hoogste tijd om te gaan douchen en naar bed te gaan.
Het was een super leuke dag en we hebben allemaal erg genoten, leuk feestje en iedereen die er was bedankt dat jullie mee hielpen om Lianno zo’n leuke verjaardag te geven.
Tot slot nog even wat foto’s de rest staat op zijn site dus ga gerust even kijken .......
 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie feestelijke dag! Leuke foto’s. Je ziet hem stralen en trots zijn…geweldig om te zien!

  2. Zo te zien , is het alle voorbereiding dubbel en dwars waard geweest.
    Fijn dat hij en jullie weer een onvergetelijk leuke dag hadden !

    groetjes,
    Marian


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.