Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/092

Eeen beter milieu begint bij jezelf!

Donderdag 14 mei
Zo vandaag was een rustig dagje, niet veel bijzonders te melden.
Ik heb zoals elke dag tijd besteed aan huisje, dieren en prijsvragen.
San ligt nog steeds in het ziekenhuis en mag misschien het weekend weer naar huis, we duimen hier voor je.
We hebben na overleg met elkaar besloten om te veranderen van de manier hoe we stroom en gas krijgen, nu hebben we dag en nacht tarief maar daar wil ik van af, nu ik zelf steeds meer doe in huis wil ik gewoon de was doen als het mij uitkomt en niet alleen na 2300 uur of in het weekend.
Omdat we nu toch overstappen naar continu stroom hebben we meteen besloten maar bij te dragen aan het milieu en dus gaan we groende gas en stroom gebruiken bij de NUON.
We gebruiken hier nogal wat stroom en dus willen we toch iets bijdrage aan het milieu door het dan wel verantwoord te doen en dat wordt nu dus geregeld.
Naast het feit dat we overal al spaarlampen hebben, een bank hebben die groen werkt en we doen al van alles aan besparing door simpele handelingen zoals alle was op 30 graden, adapters uit stopcontact en dus nu ook deze stap.
Nu moet ik nog gaan werken aan afval scheiden denk ik.....papier bij oud papier en glas in de glasbak, maar dat wordt moeilijk want ik heb niet genoeg opslag ruimte in schuur voor alles, maar goed wie weet ooit......

Vrijdag 15 Mei
Vandaag werkte Johannes thuis, hij had het erg druk en thuis werken is minder afleiding van de omgeving en dus doe je meer
Vandaag is de dochter van Monique en Marc jarig, gefeliciteerd Larissa!.
Ik deed mijn huishoudelijke taken, de dieren en zat achter de pc prijsvragen te doen.
Soms is zo’n eigen forum erg leuk maar er zijn ook nadelen zoals nu als een volwassen lid alle regels overtreed en mensen bedreigd dan mag je een soort schooljuffrouw zijn en dat vin dik echt niet leuk, maar goed wij zijn qua regels dan heel snel klaar ban en wegwezen en je komt er niet meer in.
ondertussen kost je dat wel weer veel werk om uit te voeren op de server, in het forum de berichten weghalen en ga zo maar door.
Soms vraag ik me dan echt af waarom nou, het zijn prijsvragen dat is juist leuk maar ja zo zijn mensen en je vergeet het vervolgens snel en gaat vrolijk verder.
Begin van de middag naar Fysio dat ging lekker heb mijn programma iets zwaarder gemaakt ik loop nu 10 minuten op 2 km p/u en dan nog eens 5 minuten op 2,5 km p/u, fietsen is onveranderd en buikspieren ook, maar de krach trainingen van beenspieren is verhoogd van 30 keer naar 40 keer.
Ik blijf het heerlijk vinden om zo bezig te zijn 3 keer per week zo’n 45 minuten en met aan en uitkleden erbij ben ik een uur bezig.
Verder hebben Johannes en ik zitten spelen op de Wii, we spelen nu erg veel Link Crosbow

Johannes is wel veel beter dan ik maar het is erg leuk om te doen, op doelen schieten die bewegen of stil staan, kortom erg verslavend spel dus.
Verder nog even met de Wii Ft bezig geweest maar dat wilde nu niet zo lukken, kon mijn balance niet goed vinden, volgende keer weer beter.
Nog wat tv gekeken en zitten praten....we hebben deze week nog geen foto’s van Gizmo & Kuifje door prive omstandigheden bij Carina de fokster, we willen haar even heel veel sterkte wensen en de foto’s komen volgende week wel weer.
Nog 5 weekjes en dan komen ze kleintjes en we tellen nu hard af en worden stiekem beetje ongeduldig hoor.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie zoveel plezier hebben van de Wii. Ik ben weer lekker thuis sinds vandaag!

  2. Ik vergat nog te zeggen, goed dat jullie aan het milieu bijdragen. Wij doen dat ook zoveel mogelijk, door spaarlampen, groene stroom enz.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.