Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mei/093

Gewoon een keertje twee in één!

Maandag 11 Mei
We stonden op gewone tijd op en het was een kort nachtje voor ons allemaal, mijn nichtje kwam beneden en samen een gezellige rustige ochtend gehad.
Lekker zitten napraten over gisteren en van alles en nog wat besproken ondertussen weld e dieren verzorgd en huisje beetje opgeruimd.
We namen een vroege lunch omdat ik om 1 uur fysio had en met volle maag is dat echt niets.
Mijn nichtje ging naar de moeders en ik reed door naar fysio, na een uurtje was ik er alweer en zijn we met zijn allen naar het centrum gegaan nog even een terrasje gepakt en toen ging nichtje naar huis.
Wij zijn gaan winkelen voor Lianno zijn verjaardagsfeest je, taart, slingers, ballonnen kado’s kortom alles is geregeld we zijn er helemaal klaar voor.
Ik kwam om 6 uur thuis en ben meteen aan het eten begonnen, Moeders ha deen bel moment met Lianno dus die heb ik nog even gebeld om te zien hoe het was en dat was erg leuk.
Verder lekker voor de buis gezeten en samen met Johannes het spel kruisboog schieten nog even gedaan, maar ik was te moe dus ben gestopt.
Toen was het alweer laat en bedtijd, dus vandaar dat dit logje dag later is.

Dinsdag 12 Mei
Vandaag geen visite, geen afspraken dus ik ben lekker tot 11 uur blijven liggen, heerlijk samen met Smockey op bed met het zonnetje door de gordijnen.
Eenmaal beneden en koffie gehad langzaam begonnen met huisje en dieren.
De post was erg leuk vandaag ik kreeg een kaartje van Twil die nu op vakantie is en  dat vond ik echt super!
Ik heb veel aan de telefoon gehangen met allerlei mensen en toen stond mijn moeder voor de deur, samen even aan de koffie gezeten, gekletst en toen ging ze weer verder.
Ik had Monique willen bellen ze heeft het erg moeilijk nu, maar dat was door omstandigheden niet mogelijk dus Monique ik denk aan je en geef een gil als je je hart wilt luchten!
Ik heb toen wat op de pc gewerkt en me met van alles bezig gehouden, eigenlijk was de middag zo voorbij.
San gesproken en dat was erg fijn, ze ligt in het ziekenhuis en dan is praten met je vrienden erg fijn, het was erg gezellig en ik heb van ons gesprek genoten meis!
Hou vol en sterkte en ik ga duimen dat er binnenkort weer eens iets moois op je pad komt en dat je je toch beter gaat voelen.
Ik ben eten gaan maken en toen lekker gegeten met Johannes en daarna voor de buis gezeten, Johannes moest leren voor de cursus en dus koptelefoon op en mijn eigen series zitten kijken en nu is het bedtijd.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Hoi, Moontje,
    wil je me effe mailen? Ik weet niet hoe ik je anders kan bereiken 😆
    Ik zal het rap uitleggen 😀
    Groetjes, Erna

  2. @Erna hee ik ga je mailen hoor……….

  3. Was leuk je te spreken!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.