Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/091

Met Lianno de Moeders opgehaald van Schiphol

Zondag 10 Mei “Moederdag”
We staan vandaag op doordeweekse tijd op, half 7 wel apart voor een zondag.
Het is vandaag Moederdag en dat is erg leuk, want vandaag komen de Moeders weer thuis na 8 weken Israël.
We gaan om 8.15 uur rijden naar Almere, onderweg even tanken en bloemen halen en dan snel naar Lianno, Lianno zit nog aan het ontbijt en wij gaan er gezellig bijzitten en kletsen even tot hij klaar is met eten dan vertrekken we naar Schiphol.
We zijn heel mooi op tijd op Schiphol al om 9.45 uur en vragen even aan een agent of onze auto daar wel echt mag staan, maar we staan goed en met invalidenparkeerkaart mogen we er 3 uur staan, recht voor de ingang en gratis.
We wandelen naar de ingang en roken nog even buiten een peukje en dan op naar Arrivals 3, want daar komen de Moeders zo aan ondertussen arriveert Pietje mijn nichtje ook. Het duurt lang voor ze komen en Lianno wordt ongeduldig, grappig roept hij om zijn oma en dan is het zo veer even rond 11 uur komen de twee door de deur.
Bij het zien van Lianno en ons schiet Moeders vol van blijdschap en vliegt Lianno naar ze toe, heerlijk om te zien.
Na een eerste ontvangst zijn we naar terrasje gegaan om even te kletsen, wat te drinken en een gebakje te nuttigen het is tenslotte moederdag en de nieuwtjes vliegen over en weer over tafel.
Lianno zit heel lief te spelen met de Nintendo DS, die heeft hij gemist, want die hadden de Moeders mee naar Israël.


Na een uurtje zijn we opgesplitst Moeders ging met ons mee Lianno terug brengen en Pietje en Moeke2 gingen eerst even langs Pietje der en huis en daarna naar Lelystad.
In Almere hebben we nog even de kamer van Lianno bekeken en kreeg Lianno van onze een nieuwe voetbal, ik had hem die beloofd omdat de oude lek was, hij heeft een echte leren Umbro bal in goudkleur en is er super blij mee en trots ging hij er meteen mee spelen en zijn wij naar mijn Moeders huis gegaan, koffer dumpen en toen door naar ons huis.
Lekker bij gekletst, samen gegeten en ook hebben de Moeders en ik samen lekker met de Wii-Fit gespeeld en dat was echt dolle pret.
Moeke 2 is in het echte leven 72 jaar maar haar Wii-Fit leeftijd is 36, ze heeft yoga gedaan 2 oefeningen en scoorde voor beide meteen master!
Moeders was ouder dan in het echt zo’n 10 jaar en heeft met een aantal balance games de eerste plek in de high scores lijst van me overgenomen.
Ik heb voor hun beide een Mii figuurtje aangemaakt end us bewaart de Wii hun scores en kunnen ze volgende keer zo zien of ze beter of slechter zijn.
Het was echt super leuk om samen te doen en Moeke 2 is dus 71 jaar maar stepte er vrolijk op los die is echt nog fit hoor voor iemand van haar leeftijd.
In de avond gingen de moeders weer naar huis ze waren erg moe en dat is logisch ze hadden bijna niet geslapen, Pietje mijn nichtje bleef bij ons slapen.
Wij hebben nog even wat spelletjes gedaan op de Wii zoals kruisboog schieten, zitten kletsen en even op de pc en veel te laat gingen wij naar boven , Pietje was nog gezellig met iemand aan het bellen en dat mag hoor is gratis naar vaste nummers dus leef je uit en zij ging iets later dan ons ook naar boven.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat de moeders weer thuis zijn na zo een lange tijd. Mooie foto van jullie!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.