Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mei/091

Wii, Wii-Fit en spelen maar…..

Zaterdag 9 Mei
Vandaag beetje uitgeslapen het is tenslotte zaterdag.
Verder eerst de gewone dingen gedaan huisje, dieren en mail uiteraard de prijsvragen.
San ligt weer in het ziekenhuis en het gaat dus nog niet goed met haar, wij denken aan je San en wensen je wederom veel sterkte!
Ik heb letterlijk op de post zitten wachten, want vandaag kwam het pakje met de Wii spellen die ik heb besteld, Sonic, Cars racen, Link (zelda) kruisboog schieten, Rubik’s cube een puzzel game en tot slot Ice Age kortom heel pakket.
Toch wel erg lekker die speciale aanbiedingen bij BartSmit, ha ha zo kun je nog eens wat doen en dus daarna samen met Johannes lekker zitten spelen.
Verder nog wat opgeruimd boven in de hobby kamer, gingen weer heel wat zakken naar de container en zo langzaamaan wordt het steeds minder om op te ruimen, maar ja er komt ook steeds iets bij dus echt veel ruimte winnen we nog niet, maar komt wel een keer goed is gewoon kwestie van nog meer opruimen.
We zijn even naar de AH geweest en verder samen tv gekeken de zaterdagavond is onze Nederland 1 avond, erg lekker.
Morgen is het weer Moederdag en jawel mijn Moeders komen morgen thuis ergens in de middag zullen ze weer in de stad zijn.
Mijn nichtje haalt ze op van Schiphol en komt daarna gezellig hier en geloof me het wordt morgen een leuke dag, 8 weken is toch wel erg lang hoor en zeker als er veel gebeurt in je leven.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk al die nieuwe spellen!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.