Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/093

Nintendo DS gewonnen

Donderdag 7 Mei
Ik had in vandaag geen zin, maar al snel werd dit een super mooie en positieve dag.......
Ik versliep me en werd pas om 8.15 wakker en Jop de verpleegkundige komt rond half 9 oops.....was dus net op tijd beneden.
Had totaal geen zin in het infuus en eerst met Jop gesproken en toen toch maar gewoon braaf gaan zitten , prikken ging in
een keer goed en het infuus liep prima door.
Ik heb een film zitten kijken A perfect day, moeilijk drama maar hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik hem begrijp.
Geen problemen met infuus en na 5,5 uur zat het er allemaal weer op, volgende keer is het op woensdag ivm hemelvaart.
Toen kreeg mail o geweldig ik heb een Nintendo DS gewonnen en ik was helemaal blij!
Ik heb nog wat gerommeld en ik ben weer met de Wii-Fit bezig geweest erg leuk en ik wordt er steeds beter in, zelfs het hoelahoepen lukt, je kent dat wel
een hoepel op je heupen draaien wat iedereen wel als kind eens doet, maar nu draai je en zie je de hoepel op de tv om je lijf erg grappig om te zien.
Lekker eten besteld bij de Koerd en vervolgens met nichtje gebeld want de moeders komen zondag weer thuis, hoe gaaf op moederdag
en zij haalt hun op en komt dan ook even hier langs om bij te kletsen, wordt erg gezellig dus.
Ben verder druk geweest met de dieren, prijsvragen en forum en heb in de avond met Johannes samen v gekeken naar Derek Ogilvie, heb hier nog niet echt een mening over maar vond het prettiger kijken dan mensen als Char...dan gaan de nek haren echt omhoog af en toe, maar Derek is anders hoe weet ik niet zal zeker volgende keer weer kijken, ben en blijf wel sceptisch maar ja dat zegt meer over mij dan over Derek denk ik.
Monique gesproken en die heeft het niet makkelijk en toen ze mij terug belde om nog even te praten hadden we telefoon storing dus lekker zitten smsen, want UPC telefoon deed het paar uur niet helaas, Monique hou vol en we denken aan je!
Het was een dag waar ik erg tegenop zag, infuus en bang zijn dat er allergische reacties op konden komen, maar nee alles ging goed en een hele mooie prijs weer gewonnen en dit was dus een prima dagje al met al.

Reacties (3) Trackbacks (0)
 1. wat leuk die nintendo ds!!
  super gefeliciteerd
  en dat infuus zit er mooi weer in!
  fijn weekend

 2. Van harte met je DS! Wat een mooie prijs!
  Ik ben vorig jaar naar zo’n theatersessie van Derek geweest en ik vond het erg indrukwekkend. Volgende maand ga ik weer. Char vind ik ook maar niets..

 3. Gefeliciteerd met je DS! Supermooie prijs.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.