Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mei/091

Dodenherdenking 2009

Maandag 4 Mei
Vandaag rustig de dag begonnen, de uitslag is zo goed als weg nu en de jeuk bijna, hier en daar nog een plekje.
Sjoerd is op vakantie dus ik doe nu even tijdelijk alles zelf en ben dus gewoon rustig aan begonnen met opruimen.
De woningbouw kwam een bakje perk plantjes brengen die hadden we nog tegoed van de Lente actie, het zijn leuke witte petunia’s.
Ik heb verder de dieren verzorgd en ben weer eens lekker bezig geweest met prijsvragen.
In de middag naar de Huisarts dat was een fijn en goed gesprek, ik heb een fijne huisarts en ik had haar nog niet gezien sinds ik 20 kilo afviel en meer kan doen dus voor haar was het nog nieuw, de allergie tja vreemd maar waar is nu niet te bepalen ik heb zo wie zo gevoelige huid en heb waarschijnlijk een lichte reactie gehad en toen kwam ik in aanraking met iets anders end at zorgde voor kruis allergie en toen werd het dus heftig.
Maar wat dat is geweest ze kan het niet zeggen en testen kan dus nu ook niet en doen ze ook eigenlijk alleen maar bij mensen die bedreigende symptomen hebben.
Het kan dus zijn dat het de berken stuifmeel is of de zon of iets dat ik at of dronk er is dus niets duidelijk, maar goed zolang het maar weg is.
Ik moet wel de pillen blijven slikken tot de 10 dagen om zijn en das minder want dit zijn anti depressive en ik ben niet depressief en dit kwam ook niet door stress, maar goed hierin zit stofje dat dit tegen gaat en slikken we het maar even braaf. Toen naar de apotheek medicijnen halen bomvol en bijna 2 uur bezig geweest echt niet leuk meer en net als ik dan mag komt er iemand van buiten die zijn nummer heeft gemist en duwt een beetje en zegt ik ben aan de beurt, nou geloof me dan ben je bij mij echt aan het foute adres en na de confrontatie was de jongeman zo boos dat hij de apotheek geheel verleit ook best, mijn beurt is mijn beurt en dat hij 3 voor mij was tja moet je maar blijven staan geen excuus voor mij en daarbij ik was op ik stond daar ruim 1,5 uur al te hangen dus dan ben ik ook niet lief meer.
Maar goed ik was uiteindelijk tegen half 6 weer thuis en ben gaan eten maken, heb nog wat emails gedaan en toen voor de buis gaan hangen ik liep achter met CSI en die was erg spannend.
Dan is het zo rond half 8 en gaat de tv op Nederland 1 voor de dodenherdenking op de Dam, ik mis dit nooit elk jaar kijk ik er naar, ben 2 minuten stil en kijk naar de kranslegging.
Ook zetten wij dan ons Forum offline, dat houdt in dat onze site niet bereikbaar is van 19.50 tot 20.10 uur en dan staat er melding dat we even offline zijn ivm Dodenherdenking, is het minste wat ik kan doen om anderen te laten zien dat ik van mening ben dat deze 2 minuten heel belangrijk zijn.
In voorgaande jaren kregen we wel commentaar zo van laat de bezoeker zelf kiezen wat die doet, maar nee het is mijn site en ik beslis dus dat mijn site er gewoon niet is dan en dit jaar waren de reacties vol begrip en respect en daar zijn we erg blij mee.
Het publiek op de Dam gaf Koningin Beatrix en haar zoon Willem-Alexander en diens vrouw Maxima een warm applaus, kippevel moment, maar zo mooi en zo verdiend.
Na de dodenherdenking dus het forum weer online gezet en vervolgens zelf naar de tv gekeken en veel te laat bed in, maar heb geen zin morgen begin ik met de tandarts dus brrrrrrrrrr
Vandaag dus geen Wii=Fit Programma gedaan foei 😉

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat je zo lang moest wachten bij de apotheek. Kunnen ze de medicijnen niet thuis bezorgen? Anti-depressiva werkt voor veel dingen. Ik heb ze ook weleens geslikt omdat het tegen pijn zou helpen. Gelukkig dat de jeuk minder wordt. Een slecht begin van de dag, naar de tandarts.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.