Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/092

Stoned als een garnaal

Zaterdag 2 mei
Nou vannacht in ieder geval iets meer slaap gehad maar voel me zwaar beroerd.
De tabletten maken met niet zo ziek als Tavegil doet, maar voel me net een soort zombie, stoned als een garnaal door pillen.
De pillen in combinatie met zalf die Johannes 2 keer per dag over mijn hele lijf mag smeren zakt de jeuk godzijdank af, de uitslag lijkt zich rustiger te gedragen.
Ik kwam echt handen tekort om overal de jeuk te bestrijden, nu ging het vandaag stukken beter gelukkig.
We hebben het schema van de pillen zo aangepast dat ik zo min mogelijk er last van zal hebben meteen na opstaan, bij avondeten kan ik na eten slapen en vlak voor het slapen gaan. In de tuin zitten is er niet bij zodra ik even in de zon kom wordt ik misselijk en raar in mijn hoofd, neem dus aan dat de medicatie dit veroorzaakt.
Vandaag kwam de Wii daar zijn we erg blij mee, Johannes heeft hem aangesloten en ik heb wel even meegedaan met de Wii-Fit erg leuk.
We hebben niet veel gedaan, helaas had ik deze vrije dagen anders voorgesteld maar het is niet anders.
Wel zijn we even naar de stad geweest Johannes moest een prijs ophalen bij de bioscoop en nu woon ik hier al jaren, maar na alle verbouwingen in het centrum wist ik echt niet meer hoe en waar.....er stonden opeens grote gebouwen voor me neus en op de gok de auto ergens neergezet en gaan lopen en jawel gevonden.
Lopen ging niet echt goed uiteraard dus snel nog wat boodschappen gedaan en terug naar huis, eten en pil ......slapen.
Johannes belde voor mij mijn tante nog even om haar fijne vakantie te wensen ik was te suf om het zelf te doen.
Monique heeft vanmiddag nog even gebeld en dat vond ik erg lief, Elis nam contact op en komt morgen even langs gezellig bakje koffie doen.
Verder lekker Nederland 1 aangezet Paul de Leeuw, dit was het nieuws, Rayman is laat en zo meteen begint ER dus lekker genieten van de programma’s en daarna ga ik weer douchen met PH vrije douche gel, zalf smeren en pil en bed in.
Het is even heel rustig hier dus........hopelijk komt er snel duidelijkheid wat dit voor ongein nou werkelijk si en waardoor het komt want normaal is dit echt niet en ik kan er niet tegen dat ik niet weet wat er mis is, een positief punt is er ondanks dat niemand kan zeggen wat er is lijkt de huidige medicatie wel aan te slaan.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat de medicatie gaat werken. Balen dat je er zo beroerd van bent. Ik hoop dat het snel beter gaat. Veel plezier met de Wii.

  2. Fijn dat je WII fit er is, ik heb hem ook en vind het erg leuk om te doen.
    Veel sterkte en ik hoop dat je je snel beter zult voelen


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.