Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mei/092

De allergie beheerst alles even

Vrijdag 1 mei
Goed vannacht was echt een ramp jeuk, brandende huid, bultjes, vlekken drama alom met slapen dus......toen ik er eenmaal toch maar uit kwam eerst maar eens Rotterdam de arts gebeld zo van euh de Tavegil werkt niet echt, maar helaas ze was er niet dus antwoordapparaat ingesproken.
Toen ik later nog eens probeerde weer antwoordapparaat, maar ik was niet van plan zo het weekend in te gaan, ik wordt echt gek van jeuk dus even snel een boodschap gedaan en langs de vervangende huisarts die ook niet wist wat hij ermee moest en niets durfde omdat hij mijn spier ziekte niet kent en al helemaal niets afweet van enzym therapie (infuus) wat ik krijg.
Allemaal goed te begrijpen dus naar huis en bellen met Rotterdam nu was ze er wel gelukkig en het werd een heel overleg tussen allemaal artsen zij uit Rotterdam, de vervangende huisarts, een dermatoloog in ziekenhuis hier en een allergie specialist in Rotterdam en de uitkomst was een zalf en een ander soort tabletten en die zijn we meteen gaan halen in de apotheek.
Ik hoop van ganser harte dat dit aanslaat want ik kan inmiddels niet vrolijk zijn, ik vlieg tegen de muren op en wordt gek van de jeuk en wrijven en krabben moet ik niet doen want dan komt de pijn van brandende huid en steken eer weer bij kortom echt niet leuk deze hele situatie.
Om een idee te geven hoe ik er nu uitzie hier een foto........dit is stukje arm en niet de ergste plek, maar geeft wel idee zoals Johannes leuk zei in de wachtkamer ik ben klaar voor Carnaval.

Met al dit gedoe ben je dus heel de dag bezig en tussendoor nog even het probleem van de Wii.
De Wii, het vergeten pakje dat opeens vermist pakje werd en nu is het verhaal dat het het gestolen pakje is.
Lang verhaal kort maken het pakje was ze niet vergeten zoals ze dacht maar is ergens op haar route uit haar auto gestolen, goede keus van de dief pffff.
Wij krijgen zsm een andere en wehkamp stelt een onderzoek in naar de gestolen Wii en Selectvracht zou aangifte hebben gedaan, maar goed wordt vervolgd, enige wat mij interesseert is wanneer is mijn Wii hier.
Wel moet ik zeggend at de service van wehkamp echt goed is en de opvang met zo’n voorval echt super dus voor ons komt het wel goed op korte termijn.
Na alles heb ik liggen slapen en rustig tv gekeken met Johannes.
De kittens doen he goed zoals je in vorige bericht kan zien, Gizmo lijkt alleen wel lichter te worden, ik hoop dat de allergie snel weer vertrekt zodat ik volgende week wel weer even langs de kittens kan das leuker dan foto’s.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Balen, balen en nog eens balen. Sterkte met alles!

  2. Oei ja das erg, van jeuk wordt je gek.
    Veel sterkte met alles, hoop dat de allergie snel wegtrekt, en dat ze erachter komen waar het vandaan kwam zodat het een volgende keer te voorkomen is.

    Groetjes en toch hopelijk nog een beetje fijn weekend!!
    Marianne


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.