Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30apr/090

Zwarte Koninginnedag 2009

Donderdag 30 April
Na een zeer slechte nacht met heel veel jeuk, brandende plekken in mijn huid, vol rode uitslag en bultjes maakte Johannes me wakker tegen 10 uur.
Hij wist dat ik me had voorgenomen maar lekker voor de buis te gaan zitten en genieten van een zeer bijzondere koninginnedag, de honderdste geboortedag van Juliana, gevierd in Apeldoorn met een mooi defile in de middag, kortom het zou een zeer mooie dag worden.
Zon scheen en het waren hele mooie beelden en ik genoot volop en toen opeens boem.....de dag veranderde in 10 seconden in een van de meest zwarte dagen voor Nederland.
Een gek in zijn auto reed de hekken omver, dwars door het publiek en ramde het monument van Wilhelmina, zijn actie was gemunt op de bus vol koninklijke familie.
Geschokt en verbijsterd keken we naar het vervolg van het live verslag, een zeer ontdane burgemeester laste alles af en in de uren die volgde werd al snel duidelijk dat dit echt een ramp was, een aanslag op ons volksfeest en vele slachtoffers zelfs doden, onbegrijpelijk!
Het is een zwarte dag we hebben de tv aan gelaten en zijn aangedaan wat anders gaan doen......ik ben gaan rusten had zoveel jeuk en brandende pijn in diverse plaatsen op mijn lijf en de Tavegil werkt niet maakt me suf en zorgt voor concentratie problemen, morgen hopelijk beter en anders weer bellen naar arts...ik zie er niet uit helemaal gespikkeld, rood.
Johannes is in de tuin maar begonnen aan het gaas op de schutting plaatsen ivm onze katten, deel een heeft hij nu af en ziet er goed uit.


We hebben wat eten besteld en verder de rest van de avond beetje beduusd het nieuws gevolgd.......het is nu het einde van een zeer zwarte koninginnedag

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.