Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29apr/091

Helaas geen Wii nu omdat de bezorgster haar werk blijkbaar niet aan kan!

Woensdag 29 April
Vandaag bleef ik langer liggen tot een uur of half 11, ik was moe en niet lekker, toen ik eenmaal opstond waren me handen vuurrood, opgezwollen en jeukte als een gek.
Er zaten allemaal kleine bultjes op, ook mijn onderarmen, schouders, nek, buik, benen waren helemaal rood en vol van de uitslag.
Dus de dietiste afspraak en fysio afgebeld en op zoek naar oplossing van de uitslag....lijk wel een roodhuidje.
Dus eerst met koud water doek de boel gekoeld en toen huisarts gebeld, die was op vakantie en vervolgens Rotterdam gebeld of dit met infuus te maken zou kunnen hebben, maar lijkt onwaarschijnlijk.
Moest bloeddruk meten en temperatuur beide waren die hoger dan normaal en dus de vervangende arts gebeld en terwijl ik wachte op de afspraak werd ik gek van de jeuk.....eenmaal bij de arts lijkt een allergie te zijn maar waarvan si niet duidelijk dus met recept weer naar huis.
Onderweg kwam ik de buurvrouw tegen met dezelfde uitslag op haar arm alleen veel minder dan bij mij en bij haar was het na een dag al bijna weg.
Ik belde thuis Rotterdam weer en moet nu volgende week huisarts bellen voor allergie onderzoek kan zijn dat ik last heb van bv de berken stuifmeel of zoiets.
De buurvrouw haalde heel lief voor mij de medicijnen op want het was extreem druk bij de apotheek en ik had geen haast om tavegil in te nemen de laatste keer dat ik het per infuus kreeg werd ik er ziek van.
Toen ik bij de arts was kwam tegen 14.45 uur de bezorgdienst de Wii met Wii-Fit brengen alleen melde ze Johannes dat ze pakje was vergeten en die kwam ze zo nog even brengen en Johannes dacht die ligt nog in de auto maar ze reed weg dus zal wel in magazijn zijn.
Toen ik thuis kwam heb ik na 4 uur maar eens gebeld waar ze bleef want inmiddels had ik de drie andere pakjes uitgepakt en de missende doos is die met de wii console erin en dus gebeld met de web winkel die er niets van begreep, nou moet ik wachten tot 2100 uur want ze rijden ook in de avond en helaas die tijd is geweest en geen wii, morgen werken ze natuurlijk niet dus vrijdag er achteraan en ik baal hier zo verschrikkelijk van......wordt weer heel gedoe en alleen omdat de dame niet tot 4 kan tellen met inladen bah bah.
Ze had hem blijkbaar bij depot laten liggen 2 wijken verderop en heeft dus nu al ruim 6,5 uur nodig om hem op te halen en alsnog te brengen zoasl ze beloofde  een stukje rijden wat wij zelf in een minuut of 10 doen en ik krijg een heel naar gevoel over deze situatie.
Nou ja helaas dus geen wii met koninginnendag het is niet anders, maar een dikke klacht ligt er al klaar voor de bezorging bij het bedrijf waar die vandaan komt en nu maar hopen dat ze snel bedenkt dat die wii van ons is en niet van haar.
Ik heb me heel de dag moe en draaierig gevoeld niet erg fijn en ga dan zo ook naar bed maar niet voor ik nog paar mooie foto’s pos van de rododendron en de mooie clematis die volop lila bloeit.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen dat je de Wii niet hebt, je had je er zo op verheugd. Ik hoop dat het vandaag weer wat beter gaat en dat je geen roodhuidje meer bent. Prachtige foto’s van de planten, je hebt niets teveel gezegd….heel erg mooi!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.