Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25apr/091

Marco gefeliciteerd!!!

Zaterdag 25 April
Vandaag is Marco mijn maatje jarig, gefeliciteerd kanjer met je verjaardag!

Goed we stonden netjes al om half 10 op en hadden niet veel in de agenda staan.
Eerst de dieren maar eens gedaan en het was heerlijk weer dus lekker in de zon gezeten.
Het team van Prijzenretourtje.nl kwam mijn gewonnen prijs brengen en uiteraard even gezellig zitten kletsen met koffie in de tuin, was wel even passen en meten want ik heb niet echt groot terras en ook niet heel veel stoelen, neemt alleen ruimte in en meestal zit ik er of alleen of met Johannes dus 2 stoelen is meer dan genoeg.
We hebben nog wel 5 stoelen maar die staan boven dus te ver nu maar even de klapstoeltjes gebruikt en het ging prima hoor.
Johannes moest nog wat werk doen en leren ivm cursus die nu bezig si en nog tot eind juli gaat duren om vervolgens laatste kwartaal examen te kunnen doen.
We zijn even naar de Praxis geweest gaas en balken halen zodat we de tuin nog beter kunnen beveiligen voor de katten, schuin gaas houdt ze echt binnen.
Meteen even langs Leen Bakker en toen weer naar huis, waar Johannes en ik als twee pubers bezig waren met het besturen van de gewonnen helikopter met infrarood besturing en geloof het of niet maar ik had het sneller onder controle dan Johannes ha ha ha, het is echt grappig en heel moeilijk en vooral precies dus af en toe stortte ik ook neer en we moeten opletten want Smockey vind het ding ook leuk en het is erg kwetsbaar.
Maar goed het gaf meer dan genoeg lol voor ons ....dus zal nog wel vaker vliegen worden en als er minder wind is ook in de tuin denk ik.
Johannes ging toen even naar de AH terwijl ik het avond eten begon klaar te maken aardappels, bloemkool, kaas-kerriesaus en cordon bleu hmmmmmmm
Na het eten heeft Johannes zitten leren en ik tv gekeken en wat op de pc, uiteraard hebben we ook nog even geoefend met onze helikopter end at gaat steeds beter.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met jullie helikopter! Leuke prijs, veel plezier ermee.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.