Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24apr/091

Lekker zomers weer!

Vrijdag 24 April
Vandaag is het weer de laatste dag van de week op naar een zomers weekend.
Sjoerd kwam en deed zijn werk en we kletste met veel te lekkere koffie LOL.
Mijn broertje belde had wat email problemen maar ik kon hem dit keer helpen en nu werkt het weer, hij vertelde dat zijn auto weer in orde was en dat hij die kon gaan halen, gelukkig maar.
Ik heb de dieren verzorgd en maak me beetje zorgen over Vita de Baardagaam, ze leek eieren te hebben en ze is ook dik maar nog steeds niets en momenteel ligt ze verstopt en slaapt ze enkel en eten doet ze slecht, dus even in de gaten ouden.
De baby maanvissen groeien en zijn al echte stoere visjes geworden en inmiddels hebben pappa en mamma al weer een berg nieuwe eitjes gelegd en blijft dus wederom het licht de komende weken aan, dit gaan we oplossen door een onder water led lamp te plaatsen.
Ik heb verder wat op de pc gerommeld en in de tuin gezeten, heerlijk in het zonnetje energie opdoen.
Smockey brengt elke keer de halve tuin naar binnen met zijn staart en toen ik lekker zat te zonnen besloot hij dat hij wel even bij de kikkervisjes in de bak kon staan, drijfnat was die toen maar ach de zon droogt hem wel, wordt lachen straks met 3 van die monstertjes in huis en tuin.
Ik heb nog wat tv series gekeken en toen kam Johannes al weer thuis na heel veel files te hebben gehad.
Ik had niet zoveel zin om nog wat te doen dus was erg blij toen de buren aan de BBQ gingen en ons een heerlijk bord met sate brachten, stokbrood en kruidenboter en een bak salade, het was lekker eten en erg makkelijk, bedankt buurtjes!
In de avond met Johannes nog wat tv gekeken , zitten praten en ik ga nu douchen het is nog vroeg maar ik ben moe en ga dus slapen.

Vandaag is de geboortedag van Prema, de moeder van Johannes, zij is op 16 November 2004 overleden.
Ondanks dat ze er niet meer is denk je toch aan haar............

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Natuurlijk denk je extra aan Jo zijn moeder op haar geboortedag. Ik wist niet dat het gisteren haar geboortedag was, anders had ik jullie zeker sterkte gewenst.

    Ik hoop dat Vita snel beter wordt. Lief van de buurtjes dat jullie lekker eten kregen.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.