Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23apr/091

Vanaf vandaag weer thuis infuus

Donderdag 23 April
Vandaag vroeg op want het is weer infuus dag en dit is de eerste keer dat we het weer thuis doen, heerlijk.
Jop was de naalden vergeten en haalde dus even snel een paar bij de eerste hulp in het ziekenhuis, prikken ging toen prima.
Het was erg gezellig lekker bij gepraat en het leek of er helemaal geen onderbreking geweest was van deze tweewekelijkse samenkomst.
Het infuus liep prima en om 13.45 uur waren we alweer klaar en geen last van niets alleen wel verhoging 38 graden.
Na het infuus kwam broertje ven langs, zitten praten en hij leende even wat dvds van ons, meteen kwam er iemand om een offerte op te maken voor het plaatsen van 2 kranen in de schuur aan de voorzijde, een moet worden vervangen en is voor onze vaatwasmachine en de ander is extra zodat ik de pergola met de tuinslang kan nat hadden op hete dagen, nu loop ik steeds heen en weer met kleine gieter.
Daarna heb ik even de boodschappen gedaan bij de AH lekker er heen met scoot mobiel en lopend door de winkel.
Ik moest einde van de middag even mijn temperatuur nakijken, maar goed die was al weer normaal 37.2 en dat klopte wel want ik voelde me ook verder prima na het infuus, maar controle is wel noodzakelijk.
Ik heb de tuin planten water gegeven en de vijver wat bijgevuld en de pergola planten ook van water voorzien, de tuin doe ik met slang en de pergola met gieter en de grote kan ik niet tillen dus de kleine en dan loop ik 5 keer heen en weer, goed voor de beweging.
Na het eten wat tv zitten kijken oa een groot stuk van debat over de JSF ... en nog wat soaps, alhoewel het in Den Haag ook wel een slechte Nederlandse soap leek.
Nu is het bedtijd en gaan we lekker slapen......


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat het infuus goed verlopen is, op je temperatuur na dan…maar die zakte gelukkig weer snel.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.