Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22apr/091

Lente actie woningbouw zonder perkplantjes

Woensdag 22 April
Vandaag weer op tijd op en Johannes naar zijn werk en ik ben meteen aan de slag gegaan in ons forum.
Ik heb de dieren verzorgd en het huisje aan kant gemaakt, ik blijf stofzuigen die staart van Smockey is echt een plumo buiten, takjes, blaadjes, zaadjes alles neemt hij mee naar binnen, maar geen probleem ik pak de stofzuiger en hoppa alles weer aan kant.
Lekker in het zonnetje in de tuin gezeten en even staan kletsen met de buuf op balkon.
In de middag ben ik naar Fysio gegaan en kwam de vriendin van mijn moeder tegen Annemarie, lekker gepraat en samen fysio gedaan beginnend en eindigend met lekker bakje cappuccino.
Nog even aan de balie staan praten met Carina en toen meteen de maand mei afspraken gemaakt voor fysio, ik vind het echt heerlijk om te doen.
Ben via buurtcentrum richting huis gereden, ze hadden van de woningbouw uit een lente actie en iedereen kon een bak perk plantjes ophalen, maar helaas die waren niet bezorgd dus kon je de kaart achter laten en nu komen ze de perk plantjes van de week brengen, luxe hoor.
Thuis gekomen even met buren staan kletsen en toen lekker in het zonnetje neer geploft tot het etenstijd was.
Johannes had toen cursus en ik heb lekker met de koptelefoon op tv zitten kijken en nu gaan we douchen en slapen, morgen weer een dag.Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dat is een leuke actie van de woningbouw, plantjes zijn altijd welkom! Fijn dat je zo geniet van de fysio.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.