Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17apr/090

Zeer volle vrijdag

Vrijdag 17 April
Vandaag vroeg op, Sjoerd kwam en maakte lekker ons huisje schoon en we kletsen tijdens de koffie en het werk.
Sjoerd is dan weliswaar mijn hulp, maar we zijn inmiddels al meer dan dat, gewoon vrienden en dat maakt het heel gezellig. Het zou een druk dagje worden en geloof me dat werd het ook......ik moest aantal telefoontje plegen en ik heb meteen Twil even gebeld was gezellig.
Het beademingscentrum belde en leit weten dat ik een perfecte meting had gehad, alles was dus prima in orde.
RTL Vandaag zou eigenlijk de home cinema set brengen , maar die kwam onverwachts gisteren al.
Het was trouwens bewolkt en koud buiten dus geen koffie in de tuin deze morgen.
Toen de dieren gaan verzorgen bij de baby maan visjes verdwijnen toch nog kleintjes jammer genoeg, nu nog maar 14 over.
Tijdens het voeren van Vita en Skip ontsnapte er een sprinkhaan, grote pret voor Smockey die er meteen achteraan vloog.....en uiteindelijk heb ik hem weer gevangen, half dood, maar hij smaakte er niet minder om volgens mij.

Ik heb zo’n gruwelijke hekel om die sprinkhanen en krekels aan te raken dat wil je echt niet weten, dus opgelucht was dit achter de rug was.
Toen was het tijd voor huisarts en fysio, maar dan geef ik Smockey altijd een snoepje en tja waar was die.......ik heb lopen roepen en zoeken en vond hem bij de salontafel, onder de glasplaat en kleedje, moest er wel om lachen.

Toen snel naar de huisarts om verwijskaart op te halen en door naar de fysio, inmiddels was het opgeklaard en heerlijk weer.
Na fysio ben ik met grote omweg via parkjes lekker naar huis gereden, ik wilde even mijn accu testen en ik was 3 streepjes kwijt (een vierde) en ik heb bijna 8 KM gereden dus dat is heel wat, ik zou dus zon 25 KM moeten kunnen rijden en dat gaan we ook testen binnenkort.
Thuis gekomen even op de pc en toen mijn serie gekeken en eten gemaakt.
Johannes kwam thuis eten en toen moesten we naar de pleegouders van Lianno, wij gingen zijn spullen ophalen.
De auto was afgeladen, maar alles kon mee en we hebben gezellig even koffie gedronken.
Thuis gekomen heeft Johannes de home cinema set aangesloten en ik heb de spullen Lianno zitten uitzoeken.
Nou voor we het wisten was het al een uur...ppfff snel opruimen en naar boven en uiteindelijk lagen we half 3 op bed .............moet ik ook niet te vaak doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.