Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16apr/091

Leuke eierdopjes!

Donderdag 16 April
Vandaag was het redelijk weer, wel lekker warm weinig zon. In de ochtend de dieren verzorgd en huisje gedaan en dus lekker bezig geweest.
De meneer van het beademingscentrum kwam de meet apparatuur ophalen en dronk even snel kopje koffie.
Ik belde veel vandaag moest even een aantal zaken regelen en een van de zaken had met Lianno te maken en aanstaande zondag mogen we hem weer een dagje ophalen.
San belde en dat was erg gezellig, ik vind haar zo bijzonder ondanks alles wat haar gebeurt blijft ze altijd vrolijk en denkt altijd aan andere ook nu weer aan mij en daar heb ik erg veel respect voor.
We hebben gezellig even over van alles zitten kletsen, bedankt San voor je belletje.
Mijn broertje is weer op het vaste land en kwam ook gezellig even koffie drinken en bij praten, hij heeft meteen alle dieren weer bewonderd en we zijn weer op de hoogte van alles.
Het was even mooi weer met volle zon en toen heb ik lekker buiten koffie gedronken en dan voel ik me zo heerlijk in ons mooie tuintje.
De bel ging en daar was de post ik heb 2 hele aparte eierdopjes gewonnen, ze zijn zo lief...

Bij het eerste plaatje staat rood eier mutsje maar die is bij mij geel, ik vind ze echt super en ze zitten heel luxe verpakt en heb ze dus netjes opgeruimd en zal ze zeker met pasen bv gaan gebruiken, dat fleurt de tafel dan wel op.
Toen Johannes thuis kwam even een kop koffie en daarna door naar het tuincentrum, we moeten nog 6 zakken aarde hebben voor morgen.
Op het moment dat we weg wilde gaan ging de bel en tot onze verbazing was daar een meneer die mijn gewonnen home cinema se bezorgde, die zou morgen komen maar was er nu dus al.
Hij is erg mooi en de boxen zijn heel erg klein en we zijn benieuwd naar zijn geluid, maar dit weekend zal het er niet van komen vrees ik.
Toen snel weggegaan want het was al half 7 geweest en we moeten ook nog eten.
We kochten meteen weer wat leuke drijf plantjes voor de vijver, watervlooien en worteldoek voor in de plantenbakken, de heide die ik wilde was helaas uitverkocht.
Op weg naar huis begon het te regenen en een korte onweersbui, maar dat is goed voor de tuin en de natuur.
Na het eten natuurlijk de home cinema set uitgepakt even bewonderen, soap gekeken en de beslissing over de kitten gemaakt, ik kreeg namelijk mail met de foto’s van de kittens nu 4 weekjes en nu konden we onze keuze gaan maken, wie van de twee het gaat worden, maandag zal doorslaggevend zijn als we ze zien en het is niet makkelijk maar we weten het al wel, maar helaas jullie horen het pas maandagavond van ons op het log.
Moe maar voldaan na vandaag ga ik nu lekker douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met de eierdopjes. Leuke prijs en die maken je ontbijttafel altijd feestelijk. Fijn dat de home cinemaset er al is. Veel plezier ermee.

    Fijn dat jullie Lianno zondag zien. Het was fijn je weer te spreken.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.