Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12apr/091

Met z’n tweetjes een fijne eerste paasdag

Zondag 12 April “Eerste Paasdag”
Vannacht werd ik wakker van het weer, onweer en harde regen, veel gedonder en bliksem, gelukkig trok het met een uurtje weg.
Rond 8 uur werd ik wakker en stond op, Johannes liet ik weer lekker liggen.
Beneden de tafel leuk gedekt en toen zag ik dat de waterloop lekte en de vijver voor de helft leeg was en dus Johannes wakker gemaakt en hij vulde de vijver en herstelde de boel.
Johannes redde een vis van de bruine kikker, die wilde paren en die domme kikkers hebben echt niet door wat ze dan pakken, eerst de Axolotl en nu de Goudvis.
Heel voorzichtig haalde Johannes de knijpende kikker van de vis en de vis is wel wat beschadigd maar zwom lekker snel weer rond, zo vrij en blij als een vis kan zijn.
Het is moeder natuur, maar ik vind dit erg gruwelijk, die domme kikkers pakken werkelijk alles in het water om te paren en ook al zijn het mooie diertjes dit vind ik een zeer negatief punt van deze bruine kikkers.


Was anders gepland, want ik wilde hem pas roepen als ik klaar was met paasontbijt, maar ja zo gaan die dingen wel eens.
We hebben daarna heel gezellig samen zitten ontbijten en dat was erg smakelijk met vers vruchtensap, verse gebakken broodjes en natuurlijk de versierde eieren.

Daarna heeft Johannes wat in de tuin gerommeld en ik in huis en op pc, samen tv gekeken en toen lekker gaan douchen.
Het avondeten was een kaasfondue heerlijk en erg gezellig om te doen en terwijl we aten keken we samen een mooie fantasie film over bliksem en die was erg spannend.
Verder lekker samen tv gekeken en zitten kletsen.
Ik wil San en Maup speciaal nog even een heerlijke tweede paasdag toewensen, gezien de eerste voor bijna de helft op de eerste hulp is geweest, dus San sterkte en hopelijk morgen een betere dag en wij denken aan je, dikke knuffel.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dank je Moon. Die gekke kikker, die pakt alles wat hij pakken kan. Gelukkig kon Jo de vis nog redden. Jullie paasontbijt ziet er lekker en gezellig uit. Prachtige eieren! Fijne dag vandaag, geniet van de zon!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.