Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11apr/091

Stille zaterdag

Zaterdag 11 April
Vandaag werd ik uit mezelf al wakker om 8 uur en ben even later er mar uitgegaan, Johannes heb ik lekker laten slapen tot hij wakker werd om 11 uur.
Ondertussen heb ik wat gerommeld in huis en op internet gezeten, meteen lekker de deur open gezet want de zon scheen en het was lekker weer.
Het is een rustig dagje geworden Johannes heeft lekker in de tuin gerommeld bij de waterloop en hij heeft de oprijplaat op mijn verzoek verwijderd.
Er is een beste afstap die al lager was doordat er grindtegels bij uitstap liggen, maar omdat ik toen steeds slechter werd heeft de buurman een oprijplaat gemaakt van het huis de tuin in.
Nu knap ik langzaam steeds een beetje op en dus mocht die plaat wel weg en hebben we hem opgeslagen, want je weet maar nooit.
Verder hebben we het voerhuisje uit de tuin gehaald, omdat Smockey er inklimt en dan kan hij op het afdakje na de schutting springen en dat moeten we voorkomen.
Ik heb lekker in de tuin gezeten, gekeken hoe Johannes lekker bezig was en we hebben samen genoten van de rust en zon.
We hebben ook de Baardagamen even in de gootsteen laten badderen, Skip het mannetje vind het echt helemaal niet leuk, maar het is wel goed voor hem als hij vervelt.
Vita de dame vind het echt lekker en blijft heerlijk zitten met de oogjes dicht.....ze draaide net haar kop weg, jammer want ze is echt knaloranje bij de keel, je ziet net nog stukje.

We hebben lekker rauwkost salade gegeten en samen wat tv zitten kijken en het was een heerlijke dag.
Ik heb nog even gebeld om te zien hoe Lianno zich voelde, maar dat gaat allemaal goed, hij speelt met de andere kinderen en gedraagt zich rustig en past zich goed aan de situatie aan.
Ik kreeg een mail van Sjoerd, dat is onze hulp, laatst waren we bij hem op bezoek en ze hebben een hond Luna en dat is echt een knuffelhond, klimt steeds half op schoot en vind het heerlijk als je hem aait en daar van hebben ze een leuke foto gemaakt van ons tweetjes in gesprek en knuffelend. Bedankt Sjoerd en Dien voor de foto.

Ik ga zo nog even van de tv serie ER genieten en dan is deze rustige zaterdag ook weer om.
De zaterdag na goede vrijdag (dag van de Kruisiging van Jezus) wordt ook wel stille zaterdag genoemd en dat was het voor ons ook.
Ik kwam dit gedicht hierover tegen en daarmee sluit ik het log van “Stille zaterdag“ gepast af.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s! Wij badderen de vogels ook graag, maar Lucky zit ook niet graag in de wasbak. Speedy wel en daarna slaan we een handdoek om hem heen en zie je alleen zijn kopje nog. Lucky vind het wel lekker om met de plantenspuit nat gespoten te worden en daar houdt Speedy dan weer niet van.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.