Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/091

Volgende infuus weer thuis in Lelystad!

Donderdag 9 April
Vanmorgen 5 uur op en om half 7 met de taxi naar Rotterdam, alles ging vlot wel druk op de weg maar ik was er mooi op tijd.
Meteen prikken en bij derde keer zat de naald, bloed af laten nemen en infuus erin en ook dat liep goed en de uurtjes vlogen voorbij.
Geen problemen gehad met infuus en ook erna niet dus dat houdt in dat ik volgende infuus weer thuis zal hebben, gelukkig.
Na het infuus moest ik een uur wachten om te zien of er geen bijwerkingen waren en Wendy de verpleegkundige ging samen met mij even naar buiten zodat ik kon roken end at terwijl ze zelf niet rookt en dat vond ik echt top.
Om drie uur kwam de taxi me halen en op weg naar huis, er was drukke avond spits gemeld ivm pasen en die was er ook.
Onderweg kreeg ik telefoontje van de pleegmoeder van Lianno, dat Lianno vanmiddag is overgeplaatst, we wisten dat dit eraan zat te komen alleen als het dan gebeurt is het toch altijd onverwacht.
Als er een plek vrijkomt dan ben je aan de beurt en ga je ook meteen.
Hopelijk kunnen ze voor hem nu een geschiktere plek vinden en helpen met zijn problemen en hopelijk zal hij dan opknappen, uiteraard houdt dit in dat het extra bezoekje op eerste paasdag niet door zal gaan, hij moet nu even wennen op zijn nieuwe plek, als alles mee zit gaat de rest van de bezoekregeling gewoon door.
Ik heb uiteraard mijn moeder gebeld en haar op de hoogte gebracht in Israel, verder even met mijn broertje gesproken die nu op de boot is.
Ik hoop echt dat Lianno zijn draai hier zal vinden en dat we hem snel mogen bezoeken.
Ik was dus rond half zes thuis en had een verschrikkelijk trek in heel vies vet eten en dat hebben we gedaan.
Nu ben ik echt op en ga douchen en slapen, morgen nieuwe dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ik denk aan Lianno! Sterkte voor jullie allemaal!

    Goed nieuws dat het volgende infuus thuis kan zijn.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.