Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8apr/090

Nog even dan is het weer echt lente

Woensdag 8 April
Vandaag weer vroeg op zoals altijd en Johannes had veel file onderweg dus lekker aan de telefoon gezeten tot hij op zijn werk was.
Ik heb huisje gedaan, dieren verzorgd en veel prijsvragen dingen gedaan in het forum.
De dag begon lekker zonnig en toen kwam er wat wind en die werd gevolgd door regen.
In de middag had ik fysio lekker door zachte regen heen viel het nog wel mee en eerst even staan kletsen met Carina de receptioniste (fokster Smockey) en toen snel omkleden.
Bij binnenkomst in de kleedkamer zei een mevrouw heel vrolijk gedag...denk denk die stem ken ik nog eens goed kijken en o ja dat is Annemarie de vriendin van mijn moeder, oops ben ook zo slecht in al dat soort dingen, even staan en zitten kletsen terwijl ik me omklede, gelukkig want ik kreeg mijn broek niet aan grrrr maar Annemarie hielp wel even gelukkig.
Toen aan de slag ging lekker 3 keer 2,5 minuut gefietst, krachttraining en daarna 10 minuten gelopen met 1,6 km per uur en 2 minuten met 2 km per uur een normaal gezond mens loopt gemiddeld 5 km per uur dus we komen in de buurt ha ha ha.
Na het omkleden weer even met Carina staan praten en toen naar de winkels, Kruidvat was door alle paasspullen heen balen, vrijdag maar even in andere filiaal kijken, door naar de AH en toen door harde regen naar huis.
Bah was drijfnat maar goed ik ga nu 2 keer zo snel dus had veel natter kunnen zijn, denk ik nu maar.
Eerst een dubbele heerlijke Nespresso en wat komkommer, nog wat op de pc doen en zo meteen eten maken.
Na het eten zal ik vrij snel mijn bed in gaan morgen gaat de wekker om 5 uur en gaan we weer dagje Rotterdam en hopelijk is dit de laatste keer infuus in Rotterdam.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.