Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/092

De baby maanvissen groeien hard.

Dinsdag 7 April
Vanmorgen is Johannes naar zijn werk in Amsterdam gegaan terwijl Sjoerd hier de boel kwam doen, lekker schoon huisje.
Ik heb de dieren verzorgd het gaat goed met de baby maanvissen, nu we het licht aan laten worden ze niet meer door pappa en mamma opgegeten in paniek.
De kleine spelden knopjes worden al echte visjes met vinnetje op de rug en dat is erg leuk om te zien, inmiddels hebben pappa en mamma al weer zorg voor nieuwe kleintjes, want de nieuwe eitjes zijn ook uitgekomen en dat vind ik wel snel maar goed moeder natuur regelt het wel.
Het zijn erg vruchtbare vissen als je het mij vraagt, nest is nog niet groot of hoppa weer een lading eitjes, nu eerst maar eens zien hoe het verder gaat.
Een foto lukt niet omdat de jonge vissen niet erg stil zitten en dus mislukt elke foto omdat het bewogen is, helaas misschien als ze nog groter zijn.
Ik heb gezellig met Monique en wil haar sterkte wensen voor aanstaande vrijdag en hoop dat je de dag goed doorkomt.
San belde en dat was ook erg fijn om met haar te kletsen, helaas voelt ze zich nog steeds niet erg goed dus hopelijk komt daar wel verandering in.
Het was mooi weer dus ik ben even op de scootmobiel naar het centrum gegaan, ik moest nog een map ophalen bij de ING bank en ben meteen even naar andere winkels geweest om wat leuke paas spulletjes aan te schaffen en geloof me keuze genoeg.
Daarna nog lekker even in de tuin gezeten en wat tv gekeken.
Johannes was laat en dus laat eten voor ons en na de soap was ik alweer moe en ben ik gaan douchen en bedje in lag er om half 10 weer in.Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat het zo goed gaat met de baby maanvissen, lijkt me echt mooi om te zien. Leuk dat je paasspullen hebt gekocht, staat altijd gezellig. Fijn je te spreken!

  2. Gave visjes zijn dat die maanvisjes.
    Ik probeer ze al jaren goed voor de lens te krijgen maar blijf het lastig vinden om ze op de foto te zetten.

    Annemiek


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.