Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5apr/091

Kikkerdril en leuke dag met Lianno

Zondag 5 April
Vandaag vroeg op, want ook vandaag halen we Lianno gezellig op voor de dag.
Dus om 9 uur stonden we bij hem voor de deur en hij wilde graag kikkerdril hebben, dus langs de Intratuin maar deze ging pas om 11 uur open dus eerst naar huis.
Meteen naar vijver naar zijn pleegvissen kijken en daar ontdekte we dat de grote bruine kikker weer de Axolotl vasthield, de kikkers paren zo maar hebben niet door dat dit geen kikker is en helaas dit was wel fataal, de kikker heeft onze Axel gewurgd, ik baal er erg van, maar goed dit is de natuur denk ik, domme kikker.
Axel de Axolotl.
Lianno  vond het erg zielig en dus meteen Geeltje de andere Axolotl in de grote emmer gedaan in de hoop dat we hem zo een gruwelijk einde zullen besparen, na de paartijd van de bruine kikker kan die weer in de vijver.
Na de koffie weer naar de Intratuin visnet en emmer gekocht en mooie winterviolen, op weg naar huis bij allerlei slootjes gestopt maar helaas vies en vuiligheid maar geen kikkerdril.
De laatste stop was bij een vennetje vlakbij een stadbos hier waar wij ook onze trouwfoto’s maakte en jawel een vreugdesprong van Lianno gaf aan dat er erg veel kikkerdril was, samen met Johannes heeft Lianno het gevangen.

Thuis gekomen eerst even een broodje eten en toen was het tijd om de kikkerdril in de grote emmer, vijver en een bakje voor Lianno te verdelen.
Lianno en Johannes zagen Smockey met een parende kikker spelen en trots liet Lianno deze zien voor hij hem in de vijver vrij liet.

Lianno heeft het netjes verdeeld en toen hij klaar was heeft hij met de waterloop gespeeld en ook nog de violen netjes in een bak geplant, bloembollen in de grond gedaan met Johannes en kortom hij was weer een echte tuinman en geniet daar echt van.
In de middag zijn we naar Opa en Oma geweest, die zijn beide net jarig geweest en dus lekker een taartje gegeten in het zonnetje in de tuin, Lianno heeft zich prima vermaakt met emmers, bakjes, stenen en water.
Aan het eind van de middag zijn we naar huis gegaan waar Lianno toch nog even op de Gamecube kon en mocht en toen eten en dan is de dag ook altijd om.

Voor wie meer foto’s van vandaag wil zien kijk even op Lianno’s site, deze is al helemaal bijgewerkt.
We hebben hem naar huis gebracht en even wat gepraat en toen snel naar huis, het zijn leuke dagen maar kost ook wel altijd energie, vroeg op en kind om je heen en ook nog heel de middag in de warme zon zitten dus nu is Moontje moe.
Lianno halen we eerste paasdag op de camping op en brengen hem daar in de avond terug, weet nog neit wat we gaan doen, maar wordt vast weer leuke dag.
Nog even snel opgeruimd hier, stofzuig erdoor gehaald en Johannes heeft de laatste bloembollen in de tuin gezet en nu duiken we voor de buis neer en op tijd naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ach arme Axel! Leuke foto’s van een leuke dag. Jullie hadden toch al kikkerdril in de vijver?


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.