Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4apr/092

Waterloop opnieuw aangelegd

Zaterdag 4 April
Heerlijk weekend, maar helaas geen zonnige dag en meteen weer 12 graden minder warm buiten, maar misschien morgen wel meer zon.
We hebben lekker uitgeslapen in de ochtend, tegen 11 uur stonden we pas op.
Plannen waren er al voor vandaag en jammer genoeg geen zon, maar de plannen gaan we wel uitvoeren.
Twil belde even om te zien hoe alles hier ging en gezellig met haar zitten bellen.
Bij de post zat een brief met daarin toegangskaarten voor Artis, leuke prijs zullen we zeker een leuke dag door hebben binnenkort.
Daarna hebben we de jonge Luipaardgekko’s in een reisbak gedaan, er zijn vandaag wederom 10 jongen naar de winkel gegaan en nu zitten er nog 5 in de bak.
De eieren die we hadden van dit seizoen waren onbevrucht helaas, dus nu op het moment weer geen eieren hopelijk snel weer en dan wel bevrucht.
Nadat we de dieren hebben weggebracht zijn we naar Intratuin gegaan, aarde halen en voor aquarium 5 nieuwe Netbotia’s en we hebben een mooie plant gekocht voor in de tuin met spierwitte kelken.

Tenslotte hebben we een mooie watervalschaal gekocht om de waterloop mooier te maken, deze schaal vangt het water op en laat het rustig de vijver in lopen en nu is de waterloop helemaal vernieuwd en verhoogt.
Dus na de Intratuin is Johannes druk geweest in de tuin en ik heb ondertussen de was gedaan.
Ook hebben we een mooie bak vol hyacinten gekocht, mooie donker rode, 11 bollen in de ronte, wat zal dat straks lekker ruiken in de woonkamer.

Er ligt in de vijver ook aardig wat kikkerdril.......

Toen alles klaar was was de dag ook weer om en ik kan zeggen dat we dit jaar weer heel erg zullen genieten van de tuin, overal komt jong spul op, ontstaan knoppen of bloeit er van alles.
Na het werken in de tuin tijd voor het avond eten en dan lekker voor de buis en ontspannen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat is het mooi geworden !
    Lekker lentegezicht met die gele dotterbloemen ; wij hebben hem hier ook aan de waterkant staan en hij komt elk jaar weer prachtig op .

    groetjes,
    Marian

  2. Dat ziet er prachtig uit, dat wordt weer genieten van de tuin! Die waterloop is prachtig. Die plant met de kelken is volgens mij een callas en erg mooi. Leuk al dat kikkerdril.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.