Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/093

Ik heb mijn scootmobiel JIPPIE!!!!!

Vrijdag 3 April
Gelukkig sliep ik vannacht weer zoals altijd, wel aantal keer wakker maar de rest gewoon rustig.
Vanmorgen uurtje later op dan normaal, omdat Johannes thuis zal werken ivm ophalen van onze auto.
Sjoerd kwam lekker vroeg, doet hij altijd in zomertijd en dat was gezellig en uiteraard geneog koffie en schoon huisje.
Johannes en ik zijn de auto vroeg gaan halen en hij is weer op orde, grapje kost zo ongeveer 2000 euro, nou dat valt mee hé als je je dan 10 minuten hebt kunnen uitleven op andermans auto of niet?
Goed we gaan het wel zien in de komende weken hoe dit verder gaat aflopen, tijd zal het leren.
Het was een super mooie lente dag temperatuur in de tuin liep op tot meer dan 24 graden, heerlijk gewoon.
In de middag ging de deurbel en jawel daar stond een meneer met mijn felbegeerde scootmobiel, papieren in orde gemaakt en oude meegegeven en ook de meneer (jonge jongen) die hem bracht genoot en zei ik maak dit te weinig mee, iemand die vooruit gaat en dit is mooi om te doen zo.......trots ben ik wel.
Toen de meneer weer weging reed ik meteen even op de parkeerplaats een rondje, even wennen het voorwiel is de helft kleiner dus hij stuurt heel anders, maar geen probleem.
Even naar de brievenbus en vol gas vooruit dan gaan we zo 18 km per uur, op de digitale meter kan ik zien hoe hard we gaan of ik kan kiezen om te zien hoeveel ik heb gereden in km, erg handig dus.
Klein probleempje dat we al hadden zien aankomen was dat de scootmobiel de draai niet kon halen de schuur in, nou geen probleem want de oplossing hadden we al bedacht een stelling minder en dan kan ik hem er recht inzetten en uitrijden.
Ik kan vooruit eruit en achteruit erin of omgekeerd, maar dat gaat me prima af.
Samen met Johannes de stelling verwijderd en de boel opnieuw opgeruimd en ingericht en nu is alles weer netjes en staat hij midden in de schuur te pronken.
Toen we klaar waren snel eten gemaakt, tja we begonnen pas lat want Johannes moest eerst 8 uur werken ook al is hij thuis de uurtjes moet je maken hoor.
Na het eten even voor de buis en zitten kletsen, toen de krekelbakken verschoond en veel naar de foto’s van de kittens gekeken de keuze wordt erg moeilijk denk ik, maar nog ruim 2 weken voor we ze gaan zien dus heb nog even tijd.
Nu is het tijd om te gaan slapen wordt een heerlijk zonnig weekend en we hebben allerlei dingen gepland, morgen tuin doen en zondag is het Lianno dag, dus op tijd bedje in.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. hartstikke fijn voor je zo’n mooie scootmobiel
    veel veilige kilometers 🙂

  2. Fijn dat je eindelijk je scootmobiel hebt. Veel plezier ermee en rij voorzichtig. En ik ben ook trots op je en blij dat het beter met je gaat. Fijn weekend!

  3. 😛 heel veel plezier met je scootmobiel


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.