Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1apr/091

Heerlijke lentedag

Woensdag 1 April
Na gisteren alle commotie omtrent de auto blijf je zitten met de vraag waarom, want het is tenslotte geen puber maar een volwassen vent die je auto even sloopt, hij woont in Lelystad en das gunstig als hij huis heeft heeft hij in ieder geval inkomen, dus hij kan rekenen op een dikke garage rekening.
De nacht heb ik veel wakker gelegen, steeds luisteren naar de geluiden van buiten en tegen de ochtend was het wel gezellig al die vogels, maar niet zo goed voor mijn nachtrust.
Om even na 6 uur ben ik eruit gegaan, nieuwe dag en de tijdelijke auto stond nog netjes en in tact op zijn plek.
Johannes is de tijdelijke auto gaan terug brengen en heeft nu een andere auto tot de onze volgende week weer klaar is misschien vrijdag al, maar das afwachten.
Toen Johannes terug kwam ging de bel daar stond de meneer van de pergola spullen, die zou vrijdag komen maar was in de buurt, hij had mazzel we waren er, dus alle spullen liggen klaar en de bouw kan beginnen.
Heb vandaag de dagelijkse dingen gedaan, dieren, prijsvragen nieuwe maand nieuwe kansen.
Heb wat tv gekeken en het was erg mooi weer, maar ik had het heel de dag erg koud, in de middag heb ik liggen slapen in mijn relax stoel.
Ik kreeg van een mail van Erasmus Rotterdam, als het infuus op 9 paril zonder probleem verloopt gaan we vanaf 23 April weer thuis verder, heerlijk idee niet meer reizen!
Wel zal ik elk kwartaal voor onderzoek terug moeten, maar dat is wel te doen.
Na het eten de post gedaan met Johannes en nu ga ik douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat de pergola spullen er al zijn. Ik zal duimen dat het infuus volgende week goed gaat!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.