Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mrt/091

Een echte maandag

Maandag 30 Maart
Vanmorgen kon ik mijn bed niet uitkomen, hoefde ook niet had geen afspraken vandaag en ook geen fysio, dus ben ik lekker lang blijven liggen samen met Smockey.
Tegen 11 uur vond ik het mooi geweest de zon scheen dus hup eruit en aan de slag.
De dieren verzorgd en even in de zon gezeten buiten in de tuin, lekker de deur heel de dag open gehad.
Begin van de middag heb ik wat vrienden gebeld San en Monique was gezellig, minder gezellig was het telefoontje naar de zaak die mijn scoot mobiel moet leveren, want nog steeds is die er dus niet.
Ik weet nu waarom hij is besteld en dat was nodig omdat men mij als linkshandig heeft genoteerd dom maar wel waar en ik ben rechtshandig, maar goed al met al komt die van de week binnen en hopen ze hem volgende week te kunnen leveren, dat zullen we dus wel zien.
Mijn broertje gesproken over de telefoon en even bij gekletst want tja die is zo meteen weer 2 weken op de boot.
Toen belde Rutger van fysio er was blijkbaar iets niet goed gegaan ik had dus wel fysio vandaag maar woensdag niet, het stond alleen niet op mijn afspraken kaart, jammer want ik ga er wel graag heen en dus bood hij aan donderdagmorgen het alsnog een keer te doen en dat doen we.
Ik heb ook nog met Twil gebeld en bij zitten kletsen, was ook erg gezellig en zo ging de middag al snel om.
Daarnaast nog even met buuf Ria staan kletsen in de zon over van alles en nog wat en toen was het tijd om eten te maken.
Tussen alles door uiteraard nog even druk geweest met prijsvragen en mailtjes lezen.
Na het eten met Johannes lekker tv zitten kijken en ik heb net weer nieuwe foto’s op de site van Lianno gezet.
Ze hadden gisteren de dag van Pleegzorg, alle kinderen in pleegzorg waren samen in Duinrell en gelukkig hadden ze erg lekker weer en daar kun je nu de foto’s van zien op Lianno zijn site.
Nu is de dag om en dus bedtijd......hoop dat het morgen net zulk lekker weer wordt als het vandaag was, de wereld is zoveel mooier als de zon schijnt.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was fijn je te spreken!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.