Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mrt/094

Nieuwe foto’s kitten

Vrijdag 27 Maart
Vandaag is het weer vrijdag, vroeg op Sjoerd was er en dus schoonhuisje.
We hebben lekker gekletst en zondag gaan we bij Sjoerd even zijn pc doen en op de koffie.
Vandaag is rare dag ik ben erg moe en vandaag zou Pablo precies een jaar bij ons zijn geweest, maar helaas mocht dat niet zo zijn.
Toen ik de dieren aan het verzorgen was uit gewoonte de eierenlegbak controleerde was mijn dag meteen goed.....2 eieren bij de Luipaardgekko en dus is het kweekjaar nu echt begonnen voor ons.
Het zijn eieren van de nieuwe Luipaardgekko's en dus geen idee wat er voor kleurencombi geboren gaat worden, spannend maar duurt bijna 3 maanden.
Ik heb een rustige ochtend gehad en me vermaakt op de pc en wat zitten lezen.
In de vijver drijft een hele boel kikkerdril, eindelijk dit is de eerste keer sinds wij in 2004 de vijver aanlegde dat we kikkerdril hebben, de lente is echt begonnen en ik ben benieuwd hoeveel kikkervisjes er over blijven om uit te groeien naar kikkertjes.
Leuk nieuws er zijn nieuwe foto's van de kittens, nu vandaag 1 week jong de eerste foto’s staan hier.


Foto's geboortedag
Ze groeien dus goed en zien er nog liever uit en nee wij weten het nog niet hoor welke het gaat worden.
In de middag heb ik rustig zitten lezen en wat soaps zitten kijken en heb ik gebeld om te zien het zit met de scoot mobiel, maar ja het zal niet zo zijn, want de medisch adviseur heeft blijkbaar na 1,5 week nog steeds niet de verklaring gefaxt en dus weet men niet welke ik moet krijgen en ik wordt er erg moe van, dat er elke keer dit soort stommiteiten plaats vinden, als je zelf niet elke keer belt kan je dus zo maanden lang wachten op een hulp middel die gewoon op voorraad staan in het magazijn pffff, maandag bellen ze erover terug.
Johannes kwam thuis en we zijn even naar de winkel gegaan en toen eten gemaakt en hebben voor vanavond rustige avond gepland met House MD en The Mentalist.

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Ze zijn inderdaad goed gegroeid! Het worden nu ECHT katjes !

  groetjes,
  Marian

 2. Een zware dag, omdat Pablo die dag een jaar bij jullie zou zijn. Ik kan me voorstellen dat je zo moe wordt van alles en dat het dan ook nog tegen zit met die scootmobiel.

  Leuk dat er eieren zijn, gefeliciteerd! En dan ook nog kikkerdril, erg leuk. Dat hadden wij ook altijd in de vijver. De kittens zijn al aardig gegroeid en wat zijn ze schattig! Echt leuk om te zien.

  Veel plezier vandaag met Lianno en fijn weekend.

 3. Hai Moon,

  wat zijn ze toch schattig, die kittens…ik zou nog moeilijk kunnen kiezen..al vind ik de lichtere wel heeeeeel schattig hoor!!!

  x

 4. lijken me goede muizen vangers vooral die donkere die heb nu al een gemene kop zo snel mogelijk in de tuin weg met de muizen gr herris


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.