Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mrt/091

Zeer lange dag!

Donderdag 26 Maart
Een korte en slechte nacht bracht me naar het geluid van de wekker die al om 5 uur ging........de taxi kwam precies op tijd en om 6.45 uur reden we weg naar Rotterdam.
Niet te geloven ik was op tijd in Rotterdam, meteen naar boven gegaan en aan het infuus, prikken ging pas met vierde keer goed helaas.
Het infuus ging prima en snel en op de hoogste stand had ik een half uurtje last van jeuk aan voeten en handen maar daar bleef het bij.
Het middag eten was wel lekker aardappels, boontje en gehaktbal.
Om 14 uur waren we klaar en moest ik naar de fysio afdeling voor testen, lopen ging wel goed 295 meter in 6 minuten, long functie is hetzelfde gebleven en ik woog bij hun 102 kilo.
Jammer dat ik pas in de middag kon wegen en na mijn infuus van 700 ml want thuis weeg ik al weken lang tussen 99-100 kilo, maar goed maakt niet uit ik weeg me thuis ook nooit met kleren aan.
De metingen gingen goed en hier en daar zag de fysio wel verbetering dus dat is positief, tegen 16.45 uur waren we klaar.
De taxi haalde me een uur later op en ik was dus 20.15 uur thuis, erg moe van de hele dag.
Ik heb toen de post even bekeken, de mail gelezen en wat sla gegeten en de bezorgde voedsel dieren opgeruimd.
Mijn broertje belde nog even en toen ben ik gaan douchen en gaan slapen....eindelijk mijn bed.
Monique haar man Marc is vandaag geholpen aan zijn knie ik hoop dat alles goed is gegaan en hij snel hersteld, sterkte Marc.

De maanvissen hebben nog steeds jongen en ze groeien je kan nu duidelijk de oogjes zien en hun vole  buikje, spannend hoor.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Echt een lange en vermoeiende dag. Wel fijn om te lezen dat de fysio wel enige verbetering zag. Goed weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.