Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mrt/092

Slechte nacht gevolgd door slechte dag

Woensdag 25 Maart
Gisteren had ik geen zin om te loggen en vandaar enkel een mooi nummer.
Vandaag stond ik pas op tegen 10 uur ben nog steeds niet lekker en heb een slechte nacht gehad.
Ik was vanmorgen echt beroerd en zat weer in een ouderwetse aanval die ik vroeger vaak had, soort paniek aanval zweten, koorts, duizelig, misselijk, trillen en je echt zwaar shit voelen.
Zolang ik dan rustig blijf en niets bijzonders doe komt het wel goed en gelukkig na een tijd zakte het weg.
Even met San heen en weer zitten smsen ed at was fijn.
Elke keer ontdek ik bij de maanvissen dat ze eieren of jongen hebben en elke keer eten pa en ma de jongen allemaal binnen paar dagen op, nu laten we i de nacht de lamp aan en warempel het lijkt te werken ze groeien goed en we hebben na een paar dagen nog steeds veel jonge speldenknoppen rond zwemmen, ik ben erg benieuwd of ze het nu gaan redden.
Mijn broertje belde en kwam langs met gebak om zijn verjaardag te vieren, was erg lekker en we hadden op prive gebied een zwaar gesprek van een kleine 2 uur, dat is niet echt leuk maar hoort bij het leven zeg ik maar leven elk huisje heeft een kruisje en wij hebben dat ook.
Toen hij wegging ontdekte ik dat ons forum getroffen was door een grote storing in het data center waar onze server staat en dus is het offline, ik hoop dat ze dat snel oplossen.
Ik heb nog even wat rond gesurft en zitten niksen, beesten verzorgd en ga zo eten maken.
In de avond heb ik Moeders gebeld in Israel  het was erg fijn haar stem weer te horen.
Ik ga heel vroeg op bed als het me lukt, want morgen moet ik heeeel vroeg weg al om half 7 komt de taxi voor een hele lange dag in Rotterdam, eerst infuus en dan testen en rond half 6 komt de taxi mij weer ophalen en hopelijk ben ik rond 20.00 uur weer thuis.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Sterkte vandaag in Rotterdam! Ik hoop dat pa en ma maanvis hun jongen met rust laten.

  2. Bah, hopelijk zit je vandaag beter in je vel 🙂


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.