Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/093

De Lente is begonnen!

Zaterdag 21 Maart
Vandaag waren we om half 10 op mooie tijd voor de dag waarop de lente begint en jawel de zon liet het ons weten ook.
We zijn lekker samen in de tuin bezig geweest, Johannes haalde wat onkruid weg, snoeide oude takken en ik maakte de stoelen en terras voor schoon.
Smockey genoot van de openstaande deur en had een hele tijd vlieg uurtjes, van rondje door de tuin zo naar binnen tot aan plafond in de krab paal, echt lachen die kat en hij gaat hard op een zeer korte afstand.
Ik heb de planten bemest elk heeft zijn eigen soort rozen en hortensia en de rest krijgt gewoon van Ecostyle siertuin mest en nu kan alles gaan opkomen en groeien.
In de middag zijn we naar Intratuin gegaan kijken naar hout en spullen, we hebben mest gehaald en een bakje met lavendel die we in de tuin willen zetten.
Vervolgens naar de C1000 ja ik wilde eens wat anders dan de AH zien en ook naar de DA drogist die zit er naast, moest wat voor mijn keel halen.
Daarna naar huis gegaan en nog even wat afgemaakt in de tuin.
San gebeld de bloemen zijn niet op tijd gekomen moet ik maandag achteraan gaan bellen baal daar heel erg van, maar goed San is dus thuis en ik hoop dat ze zal herstellen van alles, San en Maup sterkte met alles.
Monique ook gesproken en die vertelde dat haar dochter had mis geschopt bij voetballen en das niet slim , want nu schopte ze een stenen muur en gevolg is bezoek huisartsen post en eerste hulp met als uitslag gekneusd.
Joyce sterkte met herstel van je voet en volgende keer goed opletten hoor.
We hebben een film gekeken en wat op internet rond gehangen, verder veel zitten kletsen we moeten nu een besluit nemen over welk katertje we nu willen..........en das niet makkelijk.
Na het eten weer lekker tv gekeken en achter de pc gehangen, die had wat kuren en moest even onder handen worden genomen en nu is hij weer super snel.
Nou de eerste dag van de lente was dus een prima dag en hopelijk morgen weer zulk mooi weer, dan kunnen we misschien onze terrasjes schoon spuiten.


Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Ja was super lekker weer he, wij hebben op terrasje gezeten, hier op de Markt was héérlijk!!Waarom nemen jullie de katertjes niet alle 2 😉 of is dat teveel van het goede??Veel succes met kiezen, en geniet vandaag ook nog maar even van het mooie weer, de komende week wordt heel grijs en nat 😥

    Groetjes en een prettige zondag
    Marianne

  2. Heerlijk dat het lente is. Lekker rommelen in de tuin en genieten van de zon!

  3. @Marianne waarom we ze niet alle twee nemen, nou dat is voor ons simpel, omdat we in februari-maart 2010 nog een katertje krijgen uit dezelfde combi als Smockey is en dan deze dan heb ik drie grote katers in huis en dat is me genoeg end at was onze opzet 2 of 3 katers en niet meer ha ha


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.