Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/092

Ik krijg een Booster Trophy 6

Maandag 16 Maart
Vandaag weer vroeg op half 7, Johannes gaat naar Amsterdam en komt vandaag als het goed is laat thuis, gaat eten met collega’s.
Ik begin vandaag met prijsvragen in het forum bij te werken, doe dan de dieren en rommel wat in huis.
Haal even de stofzuiger en dweil door de beneden verdieping en ga weer lekker rustig verder met het forum.
San belt me op dat is erg gezellig en we kletsen even lekker bij, ze gaat morgen naar Leiden en wordt woensdag geopereerd.
San heel veel sterkte en we denken aan je en er zal uiteraard een kaarsje branden voor je.
Ik pleeg wat telefoontjes en zie dat de zon door begint te komen, heerlijk.
De medisch adviseur belt aan en hij heeft een scootmobiel bij zich, ik moet een stukje rijden van hem de uitleg hoe fik niet, die ken ik wel.
Hij rijd heerlijk en ik kan neit wachten tot die er is en ik hoop einde deze week begin volgende week de rolstoel om te ruilen voor de scootmobiel en ik weet nu ook dat die 15 km zal gaan en welke het is..... de Booster Trophy 6! (Rood-zwart)

Hij heeft paar voordelen vergeleken met de vorige versie die ik ooit had, een echt contactslot, dus niet meer te pikken met koptelefoon aansluiting, een spiegel links zodat ik kan zien wat er van achteren komt, betere aanduiding van hoe hard je gaat met cijfers en de stuurkollom kan omhoog voor makkelijk in en uitstappen en tot slot een schakelaar om te kiezen voor links of rechtshandige besturing
Ik ben nu superblij en kan haast niet wachten tot die er is en dan gaan we weer lekker veel rijden.
In de middag moest ik naar fysio toe en me daar zelf omgekleed dat viel neit mee schoenen uit en andere schoenen aan, maar het is gelukt.
We zijn begonnen met de ligfiets 2 X 3 minuten fietsen en tussendoor pauze, hierna krachttraining benen een gewicht omhoog duwen 3 X 10 keer, toen weer benen maar nu naar beneden drukken ook 3 X 10 keer en tot slot 5 minuten lopen op de loopband.
Het ging prima en het voelde heerlijk om te bewegen, ik heb alleen veel moeite om ergens op of af te komen en vind het dan fijn als het lekker rustig is in de zaal.
Toen lekker rustig door het zonnetje weer naar huis gegaan en de was gedaan, vouwen en opbergen..
Heb toen eten gemaakt, heb wat gewokt en ben na het eten gaan spelen met de GameCube, Mario Bros Sunshine, erg verslavend en leuk, ooit al eens uitgespeeld maar het is nu wel weer moeilijk hoor.
Tegen half 9 kwam Johannes thuis, gezellig zitten kletsen en samen tv gekeken en nu is het bedtijd.
Ik heb nog geen spierpijn of last van mijn lijf na alles wat ik vandaag gedaan heb en dan vooral fysio, we zijn benieuwd voor morgenochtend.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wow wat een mooie scootmobiel! Ik hoop dat die snel komt. Fijn dat het bewegen goed gaat.

  2. Binnenkort krijg ik dezelfde scootmobiel. Ik ben benieuwd hoe deze je bevalt?


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.