Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mrt/092

Boek vaderstad in 2 dagen uit!

Vrijdag 13 Maart “Vrijdag de dertiende”
Zoals elke vrijdag kwam ook vandaag Sjoerd langs, gezellig en meteen een schoon huisje.
We hebben lekker genoten van koffie, hebben lekker bij gekletst en willen allebij meer zon.
Ik heb vandaag de dieren verzorgd, achter mijn pc gezeten, prijsvragen gedaan en uiteraard soap serie en andere tv programma’s gekeken.
De meeste tijd vandaag heb ik besteed aan lezen, het boek is dus nu uit!
Het boek Vaderstad echt een super boek kan ik iedereen aanraden!
Het is de dertiende en vrijdag dus dat is voor mensen met een bijgeloof een vreemde dag, zelf boeit het me eigenlijk niet.
Ik won een mooi PS3 spel mortal combat en heb die geruild tegen het Nintendo DS spel Kung Fu Panda, dus die is onderweg en ik kijk er naar uit, maar ja heeft geen haast want mijn Nintendo DS is op vakantie in Israel en komt pas half mei weer thuis.
Met de moeders gaat het allemaal goed in Israel en mijn Moeder haar enkel hersteld gelukkig en ze kan al voorzichtig het een en ander weer doen.
Ik heb vandaag de broedstoof aangezet, voorbereiden om hem op een vaste temperatuur te hebben en de vochtigheid moet ook hoog zijn, het kost ongeveer 2-3 dagen om hem goed afgesteld te hebben en dan mogen de eieren gaan komen en er zijn al diverse dieren dik en voorzien dus dat komt helemaal goed.
Het was wel zonnig weer en dus heb ik de deur weer even lekker open gehad en dat vindt Smockey erg lekker hij rent dan van binnen naar buiten en naar binnen en meteen tot aan het plafond de krabpaal in, echt lachen om te zien en dat gaat hard en snel hoor.
Monique heeft gebeld en we hebben lekker bij gekletst, altijd erg gezellig.
Johannes was lekker vroeg thuis en na het eten hebben we gezellig tv gekeken en nu gaan we zo lekker naar bed, het is nu weekend!
Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Smockey heeft duidelijk de lente in z’n hoofd !
    Hier beginnen ze ook weer met joggen …….buitendeur uit….. erin en aan het eind een klimpartij in de balken.
    PRACHTIG !!

    groetjes,
    Marian

  2. Gefeliciteerd met je spel. Wens je Nintendo een prettige vakantie namens mij :wink:.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.