Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/091

Infuus in Rotterdam

Donderdag 12 Maart
Vanmorgen ging om kwart voor 6 de wekker, maar ik was al even wakker dus dat was geen probleem.
Ontbijt en koffie en wachten op de taxi die zou om 7.15 uur komen en natuurlijk kwam die pas om 7.45 uur en had ik ook nog een combi rit.
Dus eerst nar Almere waar iemand opgehaald diende te worden en die was aso boos omdat de taxi te laat was, maar ja de taxi mag een 15 minuten te vroeg en 30 minuten te laat komen dus echt reden had de man niet, maar goed koste tijd en hij ging dan ook nog eens niet mee, zo 15 minuten tijd verloren en omrijden voor dit soort onzin, wordt je moe van.
Uiteindelijk was het erg druk op de weg en kwam ik veel te laat in Rotterdam, ik moest er tussen 9 en 9.30 uur zijn en kwam aan om 10.45 uur.
Meteen naar boven gegaan waar ik direct aan infuus kon, was wel leuk want tijdens de trial ging he top afdeling 5 en kreeg je een bed nu zitten we op 6 in hele grote kamer met allemaal relax stoelen erin, soort huiskamer groep.
Het prikken ging in een keer goed, gelukkig en het infuus liep prima, geen Tavagil vooraf maar wel de langzame standen.
Tijdens infuus kon je koffie, thee en fris krijgen en je mocht kiezen wat je als middag eten was brood of warm.
Ik koos warm en kreeg macaroni met gehakt saus en geraspte kaas en daarbij broccoli, was lekker.
Ik heb geen bijwerkingen gehad en na het infuus de testen gedaan en er is niet echt iets veranderd met vorige keer, alhoewel vorige keer kwam ik met eigen auto en dan direct testen en nu ha dik al ruim 3 uur in een taxi bus gezeten, wat niet lekker zat, een infuus gehad en was dus veel meer moe en had wel meer last van heup en rug door het voor mij verkeerd zitten.
Kortom ik denk dat als ik het bekijk de resultaten dus gelijk zijn aan die van November 2008, maar goed ik heb alles meegekregen en ga het met Johannes eens in een grafiek zetten.
Het volgende infuus gaan we dus over op het middel uit het 4000 liter vat end at zal gebeuren in Rotterdam op 26 maar en daarna moet ik een keer of 3 kijken of alles goed gaat alvorens k weer thuis aan het infuus kan.
Ik had de taxi terug op half 5 en die kwam weer niet storing in hun systeem en ik heb toen gemeld da tik echt neit ga wachten tot er nu een taxi eerst uit Zeewolde (vlakbij Lelystad) komt, want met de files en zo zou ik dan dik 2 uur moeten wachten en dus was ik van mening da men maar andere oplossing moest zoeken en die kwam er en dus vertrok ik om 17.45 uur uit Rotterdam en pas tegen 20.30 uur was ik thuis.
Zo dat was mijn dagje wel zeg...moe en voldaan ben ik thuis neergeploft, Johannes vertelde me dat hij vandaag alle kabels heeft veranderd, heel veel werk en ik ben er erg blij mee.
Nu is alles goed verdeeld over alle stopcontacten in de huiskamer en kan ik met een klik op de pc lichten en verwarming aan en uitschakelen echt super systeem.
We hebben wat patat besteld en gegeten en daarna even voor de tv gehangen, mail gedaan.
Smockey zijn zusje heeft haar nestje het zijn er 4, 1 katertje en 3 poesjes, das jammer want ik was nummer 3 voor een katertje, maar geen nood er komt nog een nestje bij hun komende week en daar wachten we nu op.
Nu ga ik snel mijn bed in het is half 11 en ik heb het wel gehad voor vandaag, hopelijk morgen weer een heerlijke lente dag.


Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een lange en vermoeiende dag! Ik wens jullie een rustig weekend.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.