Wie helpt me met mijn Buzz?

Ik wil jullie hulp vragen, zoals vele weet ik doe mee aan Buzzer.nl.
Dit is een site die mensen gebruikt om nieuwe producten, diensten te testen en op dit moment doen we een Buzz naar de ASN Bank.
Hieornder staat een advertentie die je in de krant kan tegen komen, post hieronder eens wat je ervan vindt, trekt het je aan of vind je het een gewone advertentie, korotm laat je mening hieronder achter ik ben er erg benieuwd naar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

13 reacties op Wie helpt me met mijn Buzz?

 1. Marij Gerats schreef:

  De advertentie biedt voor mij niets extra’s. SNS bank biedt altijd dezelfde rekeningen aan met dezelfde rentepercentages/kosten en ik kan nooit ontdekken of er verschil is of dat ze samenwerken. Ik heb al een rekening bij SNS en denk dat er niets veranderd als ik overstap.

 2. Hellen42 schreef:

  De advertentie spreekt mij niet aan om nu te gaan zeggen ” oh ja hier wil ik een rekening” maar goed…….dat is alleen de 1e indruk van de advertentie, zegt niks over hoe en wat de bank zelf is natuurlijk.

 3. sprankje schreef:

  Ik ben zelf klant bij ASN, en het bevalt me prima. Ik heb alleen gehoord dat de betaalrekening (waar deze advertentie over gaat) een bedrag per maand gaat kosten, wat maakt dat ik de rekening niet in overweging neem.

 4. jolanda schreef:

  advertentie springt er niet echt uit, lijkt op veel andere advertenties, heeft voor mij ook niet gelijk als doel, om naar die bank te gaan.
  bank zal best oke zijn, maar moet iets knallender worden, om er uit te springen denk ik persoonlijk.

 5. Moontje schreef:

  @Sprankje klopt 1,50 per maand kost het, maar das overal hoor kijk maar:
  Postbank (ING) minimaal 15 euro per jaar voor mijnn betaalpas
  SNS bank vraagt minimaal 1,95 per maand
  ABN-AMRO vraagt minimaal 8,95 per kwartaal
  Rabobank vraagt minimaal 7,95 per kwartaal

  Maar bij welke bank krijg je nog meer rente (1%) over je positieve saldo?

  Daarnaast kies ik voor deze bank omdat ik wil dat min geld voor nuttige en goede investeringen wordt gebruikt zoals millieu en op sociaal vlak en niet voor wapen-, oorlogstuig en dergelijke zaken.
  Ik kies ASN dus voor hun werkwijze, want kosten maak je overal.

 6. Judith schreef:

  De bank spreekt mij zeker aan, maar de advertentie zorgt hier niet voor. De advertentie laat niet zien wat er zo speciaal is aan de bank. Het lijkt op een willekeurige bank advertentie terwijl de ASN bank iets speciaals biedt. Dit zou er wel beter in verwerkt mogen zijn.

 7. Monique schreef:

  De advertentie spreekt mij ook niet aan. Een van vele bank advertenties is mijn mening. Ik zit jaren bij dezelfde bank en dat bevalt goed.

 8. Christel schreef:

  Deze advertentie spreekt mij niet aan. Zit bij de DSB Bank, daar loopt mijn hypotheek ook. Je betaald daar niets voor je betaalpas.

 9. marian schreef:

  De advertentie is niet byzonder , maar er staat duidelijk in wie ze zijn en hoe ze werken. Heb al een tijdje belangstelling voor ze ,maar ben tevreden bij m’n eigen bank en deze advertentie trekt me niet over de streep.

  groetjes Marian

 10. Elis schreef:

  Goed dat ze rekening houden met mens, dier en milieu. Toch trekt het mij (nog) niet over de streep om al mijn bankzaken over te zetten naar deze bank

 11. bambi81 schreef:

  Ook bij mij wordt er niets extra’s getriggerd door deze advertentie om naar deze bank toe te gaan. Ik kan uit deze advertentie niet afleiden wat deze bank te bieden heeft. Ja duurzaam, met oog voor mens, dier en milieu, wat het precies inhoudt staat er niet bij. Dat mocht er wel in verwerkt worden, zodat het in een oogopslag duidelijk is waarin deze bank zich onderscheid van andere banken.

 12. Geer schreef:

  Ik ben één van de weinigen denk ik die de advertentie wel goed vind. Het plaatje laat gelijk zien, dat je het voor de natuur doet.
  Tevens spreekt de tekst mij erg aan. Van ASN heb ik echter nog nooit gehoord, ja via Buzzer, maar niet via nieuws, internet, telefoon etc.
  In dat geval weiger ik over te stappen naar deze bank, omdat het voor mij onbekend is.

 13. hakani schreef:

  Ik vind de advertentie er heel erg simpel uitzien. Het nodigt mij in ieder geval absoluut niet uit om naar de site te gaan om meer uit te willen vinden over deze bank.

Geef een reactie