Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mrt/090

De lente komt eraan

Dinsdag 10 Maart
Vandaag lekker op tijd op en Johannes vertrok naar Amsterdam en Sjoerd kwam de boel lekker doen.
Ik kreeg een telefoontje dat er een medisch adviseur komt voor se scootmobiel, formaliteit die tijd en geld kost maar wel noodzakelijk si als ik hem wil krijgen, dus eens tap dichterbij.
De adviseur komt aanstaande maandag en dan kan de bestelling gedaan worden en zla er op korte termijn een scootmobiel worden geleverd en weet ik ook welke.
Ik heb lekker veel in ons forum gedaan en baalde dat het heel de dag nat was buiten, echt vies weer en ik kan niet wachten op de lente.
Heb de dieren verzorgd en de bakken schoongemaakt, veel reptielen zijn een soort van zindelijk dus doen hun plas en poep in dezelfde hoek das echt makkelijk schoon houden.
Ik was getuige van de paring bij de Waaierteengekko, echt leuk om te zien en daarvan hebben wij nog nooit eieren gehad........spannend wat er gaat gebeuren.
Vita (Baardagaam) heeft al eitjes in haar buik, ook een paar dames van de Luipaardgekko hebben al zichtbaar eitjes in hun buik en bij de Vuurskinken wordt ook gepaard en dat is een teken dat de lente echt hier gaat beginnen.
Bij de post zat een kaartje van de Dierenarts ivm Pablo zijn overlijden, ze heeft er een mooie persoonlijke tekst op gezet en dat raakte mij.
Verder wat tv gekeken, zitten lezen en de dagelijkse dingen gedaan.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.