Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mrt/091

Nieuwe werkweek

Maandag 9 Maart
Het begin van een nieuwe werkweek, wat is dat weekend snel om gegaan zeg.
Ik moest even naar Fysio en het waaide hard en was best fris en de zon was er maar heel even jammer genoeg.
Ik heb even gebeld om te vragen wanneer mijn scootmobiel nu komt, nou lachen weer het kan ook niet goed gaan bij instellingen als CIZ.
Wat blijkt CIZ heeft mij wel een indicatie gegeven, maar deze niet door gestuurd naar de Gemeente en de leverancier en ik maar braaf geduldig wachten, dus toen de Gemeente maar eens gebeld en die zou het gaan uitzoeken en hopelijk hoor ik nu dus wel snel iets.
Je wordt heel moe van dit soort ongein, je moet zelf altijd alles in een keer goed doen en op tijd terwijl de instanties altijd een loopje met je nemen zo lijkt het tenminste......denk even terug de WMO en Gemeente dienen binnen 10 weken te reageren op een bezwaarschrift en wanneer stuurde ik dat ook al weer........vorig jaar mei????
De belastingdienst nam in plaats van 10 weken er gewoon 23 maar die kwam dan ook eindelijk met positief bericht voor ons.
Kortom het is een zooitje en het zou eens hard aangepakt moeten worden.
San belde en dat maakte me dag weer goed, lekker even zitten kletsen en ze wordt volgende week geopereerd, aftellen dus!
Smockey deed vandaag iets waarom ik eigenlijk moest lachen,het was echt een grappig gezicht maar het is niet goed om er om te lachen.
Smockey zit altijd bij de Gerbils te kijken en dit keer hing Witje zijn staart buiten de kooi en euh ja precies Smockey pakte die en liet Witje piepen, gelukkig was de staart heel, maar dat hield dus in dat Johannes vanavond meteen de bak heeft aangepast zodat dit niet weer kan gebeuren.
Verder heb ik vandaag veel mensen aan de telefoon gehad en iedereen leeft erg mee met het gebeuren rond Pablo en dat waardeer ik heel erg, maar ik merkte ook dat ik het verhaal niet meer wilde vertellen en ik wil er eigenlijk niet over praten merk ik omdat ik dan weer emotioneel wordt en dat wil ik niet, dus ik mijdt het onderwerp het doet te veel pijn.
Het is allemaal nog te vers, te kort geleden en te duidelijk op mijn netvlies gebrand hoe het donderdagavond allemaal is gegaan en die beelden wil ik eigenlijk wel kwijt en de mooie dingen die we zeer zeker samen ook hebben wil ik zien, dus heb ik filmpjes op youtube-site zitten kijken.
Verder heb ik de dagelijkse zaken gedaan, dieren verzorgen, tv kijken, zitten lezen in mijn nieuwe boek en uiteraard prijsvragen ingevuld.
Na het eten zijn we dus de bak van de Gerbils gaan aanpassen en nog samen zitten kletsen en tv gekeken en nu duik ik onder de wol.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was fijn je weer te spreken. Gelukkig is de bak nu aangepast, zodat Witje niet meer bij zijn staart wordt gepakt door Smockey.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.