Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mrt/091

Op naar de ASN Bank

Dinsdag 3 Maart
Vannacht was weer erg lang lang en weinig slaap......ben wel om half 7 opgestaan.
Sjoerd kwam vandaag dus huis is schoon, ben ik erg blij mee gisteren was ik gestruikeld en acht niets bijzonders hoor gewoon boem en opklimmen, maar vanmorgen had ik last van mijn rug en nek, ik kan mijn hoofd niet goed draaien, ben je dus lekker mee.
Heb de dieren verzorgd, achter pc gezeten en wat tv gekeken.
Pablo heeft vanmorgen gegeten toen Johannes eten gaf en daarna heel de dag geslapen onder tafel en maar een keer naar de bak geweest tot Johannes thuis kwam, want dan is het etenstijd en daar kwam Pablo weer.
De rest van de avond heeft hij weer liggen slapen, niet goed, gelukkig morgenavond dierenarts en hopelijk wat duidelijkheid.
Vandaag eindelijk gedaan wat ik eigenlijk al tijdje wilde doen en dat is veranderen van bank, ik heb heel mijn leven Postbank Giro gehad en nu dus ING, maar ik ga daar weg en heb daarom vandaag en bankrekening aangevraagd bij de ASN Bank.
Daar hebben wij onze spaarcentjes al staan en ik vind het principe echt goed van de bank, ze doen verantwoord bankieren en je krijgt zelfs over je tegoed op je betaal rekening een beetje rente (1%).
Ze doen veel goeds en dit is de manier om te zorgen dat het geld wat ik onderbreng bij hun goed en nuttig besteed wordt en niet als inzet voor wapens en vernietigende andere producten.
Kortom de rekening is aangevraagd en volgende week kan ik gaan beginnen met overzetten van al mijn geldzaken.
Verder met San gesproken zij belde mij omdat ze wilde kletsen en weten hoe het met Pablo gaat, erg lief gezien ze zelf weer erg beroerd is en wacht op een plekje in Leiden voor operatie.
San bedankt dat je er weer was voor me vandaag het was super fijn je te horen en met je te kletsen, dikke knuffel.
Zo nu is het al laat genoeg als jullie het mij vragen ik ga douchen en duik met pijnstiller mijn mandje in en hopelijk als ik mijn ogen open doe zegt de wekker een tijd in ieder geval na 6 uur .....................

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ik hoop dat je vannacht eens lekker slaapt!!
    Hopelijk heeft de dierenarts vanavond goede ideeen om Pablo te genezen. Veel sterkte met alles!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.