Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mrt/092

Pablo heeft weer koorts gekregen

Zondag 1 Maart
Welkom in Maart mensen op naar de lente periode!!!
Ondanks het feit dat ik extreem laat of vroeg op bed lag door alles wat door mijn hoofde maalde was ik toch redelijk op tijd op, half 11.
Dieren verzorgd en een rustig begonnen met de winnaars uit te zoeken met hulp van vriendin, van de 5 jarig bestaan actie in ons Prijsvragen-Freaks forum.
De eerste keer dat ik namens een sponsor een kinder laptop mocht weggeven, prijzenretourtje.nl heeft ons er twee geschonken en ik moet zeggen ik ben er super blij mee en de winnaar ook.
Vervolgens hele tas vol pakjes naar DHL punt gebracht, lekker dat dit op zondag kan en het is goedkoper dan de TNT (DHL 3,50 tegen TNT 6,20)en veel betrouwbaarder.
We kregen gisteren al een mail van de fokkers van Pablo en nu belden ze op of ze vanavond langs konden komen om te kijken naar Pablo en het te bespreken, nou nee liever niet.
Ik legde uit dat ik het niet leuk vond wat er allemaal gebeurde en het werd een erg vervelend gesprek, niet met boze woorden of geschreeuw maar inhoudelijk was het echt niet leuk.
Ik besloot dat ik er meer dan genoeg van had toen mij mede werd gedeeld dat ik beter een andere dierenarts kon raadplegen, zij hadden namelijk hele slechte dingen gehoord over onze dierenarts en blijkbaar ging dat om een andere Maine Coon fokker maar dat boeit mij niet, deze arts vertrouw ik en daar blijf ik dus ook bij, ze kent Pablo vanaf dag 1 dat we hem hebben.
Alles wat ik hoor van hun via mail en telefoon is altijd ontkennen, verwijzen naar anderen en niet onder ogen willen zien dat er iets goed mis is.
En met die houding kunnen wij niets, wij zochten steun en hulp voor antwoorden en oplossingen en helaas vinden wij die dus niet, wij zullen het zelf allemaal wel uitzoeken en als wij vragen hebben dan bellen wij onze dierenarts of de fokker van Smockey wel en desnoods via internet info zoeken.
Wel kregen we nog een mail van ze met de informatie dat ze hadden gebeld met de eigenaar van 1 van de 2 zusjes en die maakt het gelukkig naar hun zeggen heel goed.
Pablo is niet goed had vanavond tussen de 39-40 graden koorts, wij meten dat nu regelmatig, gelukkig eet hij wel vlees van Whiskas in gelei dus krijgt hij vocht en eten binnen.
Op dit moment heeft hij ook wat diarree erbij gekregen en slaapt hij bijna elke minuut.
Hopelijk morgen beter nieuws over Pablo.
Verder hebben we rustig aan gedaan en lekker tv gekeken, wat op de pc gewerkt en nu is het echt weer tijd om te gaan slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Arme Pablo! Hopelijk heeft hij vandaag een betere dag. Ik leef met hem en jullie mee!

  2. Veel sterkte met Pablo, ik hoop toch dat het snel wat beter met hem gaat, en dat hij weer wat opknapt.

    Sterkte!!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.